НАЧАЛО Алткойни

3 AI криптовалути, които може да ви изненадат през април

02.04.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 AI криптовалути, които може да ви изненадат през април

Областта на AI монетите отбеляза забележителен ръст в сферата на криптовалутите, като допринесе значително за пазарната капитализация на индустрията.

RNDR, родният токен на фондацията Render Network, стои като ключов играч в децентрализираните GPU решения, целящи да трансформират процесите на дигитално създаване на съдържание. По-рано тази година той проектът признание от Coinbase, като си осигури място в нейната пътна карта и впоследствие даде възможност за предоставяне на услуги за търговия.

Bittensor (TAO) се очертава като втората по големина AI монета по пазарна капитализация. В продължение на месеци тя е сред най-добре представящите се криптовалути, като от ноември 2023 г. насам е свидетел на зашеметяващ скок от 600%. Нейният зенит настъпи през март, когато оценката ѝ достигна връх от над $750.

Bittensor функционира като протокол с отворен код, използващ блокчейн за изграждане на децентрализирана мрежа за машинно обучение. Собственият токен TAO улеснява потребителите при извличането на информация от екосистемата, като адаптира операциите ѝ към техните изисквания. Основната цел на протокола е да създаде AI прозрачен пазар, насърчавайки взаимодействието между потребители и производители.

The Graph (GRT) може да се похвали с пазарна капитализация от приблизително $3.3 милиарда, което го нарежда на трето място по големина в областта. Въпреки че цената му наскоро отбеляза спад от 15% за две седмици, едногодишната му перспектива разкрива значителен скок от 150%.

Graph функционира като децентрализиран протокол за индексиране на блокчейн данни, позволяващ извършване на справки в рамките на мрежата на Ethereum. Собствената криптовалута GRT поддържа целостта на данните в рамките на екосистемата. Известни децентрализирани приложения като Uniswap, Aave и Curve интегрират The Graph в своите операции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

USDT срещу USDC: Коя стабилна монета ще надделее?

USDC на Circle набира сила и предизвиква доминацията на Tether (USDT) на пазара на стабилни монети.

18.05.2024 11:00 2 мин. четене

По-голямата част от новите криптовалути на Binance се сриват

Значителна част от новите криптовалути, изброени в Binance, отбелязаха спад на стойността си, като над 80% претърпяха загуби, което подчертава рисковете за инвеститорите, интересуващи се от нови токени.

18.05.2024 9:30 2 мин. четене

Прогноза за цената на Floki Inu (FLOKI) през следващите 6 години

В света на меме монетите Floki Inu се превърна в значим играч, който се отличава със своята общностна собственост и създаване на функционалност за членовете си, известни като Floki Vikings.

18.05.2024 8:00 2 мин. четене

Kraken обмисля да спре поддръжката на USDT в Европа

Крипто борсата Kraken oбмисля премахването на поддръжката за Tether (USDT) в рамките на Европейския съюз поради предстоящи регулации съгласно Регламента за пазарите на криптоактиви (MiCA).

18.05.2024 4:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.