НАЧАЛО Алткойни

3 AI криптовалути, които може да ви изненадат през април

02.04.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 AI криптовалути, които може да ви изненадат през април

Областта на AI монетите отбеляза забележителен ръст в сферата на криптовалутите, като допринесе значително за пазарната капитализация на индустрията.

RNDR, родният токен на фондацията Render Network, стои като ключов играч в децентрализираните GPU решения, целящи да трансформират процесите на дигитално създаване на съдържание. По-рано тази година той проектът признание от Coinbase, като си осигури място в нейната пътна карта и впоследствие даде възможност за предоставяне на услуги за търговия.

Bittensor (TAO) се очертава като втората по големина AI монета по пазарна капитализация. В продължение на месеци тя е сред най-добре представящите се криптовалути, като от ноември 2023 г. насам е свидетел на зашеметяващ скок от 600%. Нейният зенит настъпи през март, когато оценката ѝ достигна връх от над $750.

Bittensor функционира като протокол с отворен код, използващ блокчейн за изграждане на децентрализирана мрежа за машинно обучение. Собственият токен TAO улеснява потребителите при извличането на информация от екосистемата, като адаптира операциите ѝ към техните изисквания. Основната цел на протокола е да създаде AI прозрачен пазар, насърчавайки взаимодействието между потребители и производители.

The Graph (GRT) може да се похвали с пазарна капитализация от приблизително $3.3 милиарда, което го нарежда на трето място по големина в областта. Въпреки че цената му наскоро отбеляза спад от 15% за две седмици, едногодишната му перспектива разкрива значителен скок от 150%.

Graph функционира като децентрализиран протокол за индексиране на блокчейн данни, позволяващ извършване на справки в рамките на мрежата на Ethereum. Собствената криптовалута GRT поддържа целостта на данните в рамките на екосистемата. Известни децентрализирани приложения като Uniswap, Aave и Curve интегрират The Graph в своите операции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.