НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите меме криптовалути, в които да инвестирате през април

30.03.2024 21:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите меме криптовалути, в които да инвестирате през април

Април вече чука на вратата, а с него и Биткойн халвинга. Но меме криптовалутите могат отново да се окажат в епицентъра на събията. 

Предвид факта, че меме пазарът е с над 3.5% нагоре от вчера ($66 милиарда пазарна капитализация), а търговският обем скочи с над 25% до $13.6 милиарда, то не е трудно да се досетим, че възможностите на тази ниша са огромни в момента. Нашите топ предложения за март постигнаха над 3Х скок, а $SMOG скочи с близо 7х.

Когато обаче има толкова много успешни токени, е много трудно да хванете кои ще са най-добрите от тях. А и понякога можете да инвестирате в надценени криптовалути, които отбелязаха своя растеж.

Затова нека разгледми фаворитите на много инвеститор.

Купете Dogecoin20

Кои са най-добрите меме криптовалути за инвестиция през април?

И понеже пазарът е пълен с добри предложения,нека видим три от криптовалутите, които потениацлно може са почти сигурни печеливши от цялата ситуация. С колко – не може да се каж, но можем да се предполага спрямо историческите данни.

Dogecoin20 – Може би най-добрата меме монета, която ще се листне през април

Dogecoin20 се очертава като една от най-перспективните меме монети на пазара, която привлече значително внимание още преди официалното си листване на крипто борсите. След като бързо се разпродаде през своята предпродажба, $DOGE20 е на прага да стъпи на голямата сцена, като листингът на Uniswap изглежда почти сигурен.

Предвид текущата цена на $DOGE20 от едва $0.00022, ценовият потенциал да достигне до $0.01 е абсолютно реален – увеличение, което би представлявало почти 50-кратен скок, но и дори при по-умерени прогнози, шансовете за 5 до 10 пъти увеличение на цената са възможни и изглеждат обещаващи.

Вълнението около предстоящото добавяне на борсите и потенциалните ценови движения подчертават интереса и очакванията, които обграждат тази меме монета, подчертавайки нейното място сред най-обещаващите проекти в категорията.

Купете Dogecoin20

Slothana – Меме криптовалута на Solana блокчейна, която има ниски такси за транзакция

Втората криптовалута, която привлича вниманието в пространството, е Slothana, меме криптовалута, разработена върху блокчейна на Solana. Тази платформа се отличава с ниските си такси за транзакция, което прави Slothana привлекателна за широк кръг от инвеститори. Slothana вече успя да събере над $3.8 милиона по време на своята предпродажба, отбелязвайки скок от близо $2 милиона за по-малко от седмица. Такъв интерес подсказва, че Slothana може да последва успеха на $DOGE20 в близко бъдеще.

Сегашната цена е $0.0185, което прави възможността за закупуване на 10,000 $SLOTH с 1 SOL (цена около $185) атрактивна оферта за много инвеститори. Важно е да се отбележи, че най-ранните инвеститори имаха възможността да закупят до 25,000 $SLOTH за същата сума/

Наблюдавайки темпа на продажбите, се очаква, че Slothana ще се разпродаде бързо и скоро да получи листинги на крипто борсите. Въпреки че шансът за 100х скок на цената изглежда малък, анализаторите виждат реалистичен потенциал за 5 до 10 пъти увеличение на стойността на Slothana.

Купете Slothana

Smog – Отново в класацията, но този път малко по-надолу

SMOG, който беше на върха на нашата класация миналия месец, сега заема малко по-ниска позиция. Въпреки това, след като преживя значителен скок от почти 7 пъти след старта си, сега виждаме, че криптовалутата се наслаждава на стабилна подкрепа около $0.17. Сравнението на графиката на $SMOG с тази на $DOGE показва различия в тяхното поведение през миналия месец, което ни кара да мислим, че $SMOG в момента се търгува на подценена стойност.

Въпреки че е трудно да се предвиди дали $SMOG ще преживее отново такъв драматичен скок като предишния, то съществува евентуален шанс, че съществува потенциал за удвояване на неговата цена, и дори може да се достигне до 300% ръст.

Позиционирането на $SMOG в мрежата на Solana е значително предимство, особено когато става въпрос за транзакционни такси. Ниските такси за транзакции на платформата на Solana означават, че инвеститорите могат да търгуват с $SMOG без да се притесняват от високи разходи, което прави инвестицията в този токен още по-привлекателна.

Купете Smog


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализаторът, който прогнозира срива на Polkadot (DOT) от $54, твърди, че спадът не е приключил, и идентифицира конкурент, който може да скочи с 600% преди юни

В разгара на динамичния крипто пазара опитните анализатори продължават да претърсват пейзажа за възможности, които не се подчиняват на преобладаващата тенденция.

19.05.2024 0:01 5 мин. четене

Алтернатива на Bonk (BONK) – Retik Finance (RETIK) се подготвя за листване на борсите на 21 май; експертите прогнозират 3,500% рали

През 2024 г. Bonk (BONK) като меме се сблъска с пазарни пречки в областта на инвестициите в криптовалути, което доведе до недостатъчно добро представяне.

18.05.2024 17:20 4 мин. четене

Анализ на крипто тенденциите: Ethereum поскъпва с 3% до $3,100, Shiba Inu кит премества 3 трилиона SHIB, а Furrever Token набира инерция

Пазарът на криптовалути демонстрира забележителни движения и ключови събития, които привличат вниманието на инвеститорите в световен мащаб.

18.05.2024 17:15 5 мин. четене

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се превърнаха в уникална и често чаровна подгрупа на дигиталните активи.

18.05.2024 12:07 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.