НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите меме криптовалути, в които да инвестирате през април

30.03.2024 21:35 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите меме криптовалути, в които да инвестирате през април

Април вече чука на вратата, а с него и Биткойн халвинга. Но меме криптовалутите могат отново да се окажат в епицентъра на събията. 

Предвид факта, че меме пазарът е с над 3.5% нагоре от вчера ($66 милиарда пазарна капитализация), а търговският обем скочи с над 25% до $13.6 милиарда, то не е трудно да се досетим, че възможностите на тази ниша са огромни в момента. Нашите топ предложения за март постигнаха над 3Х скок, а $SMOG скочи с близо 7х.

Когато обаче има толкова много успешни токени, е много трудно да хванете кои ще са най-добрите от тях. А и понякога можете да инвестирате в надценени криптовалути, които отбелязаха своя растеж.

Затова нека разгледми фаворитите на много инвеститор.

Купете Dogecoin20

Кои са най-добрите меме криптовалути за инвестиция през април?

И понеже пазарът е пълен с добри предложения,нека видим три от криптовалутите, които потениацлно може са почти сигурни печеливши от цялата ситуация. С колко – не може да се каж, но можем да се предполага спрямо историческите данни.

Dogecoin20 – Може би най-добрата меме монета, която ще се листне през април

Dogecoin20 се очертава като една от най-перспективните меме монети на пазара, която привлече значително внимание още преди официалното си листване на крипто борсите. След като бързо се разпродаде през своята предпродажба, $DOGE20 е на прага да стъпи на голямата сцена, като листингът на Uniswap изглежда почти сигурен.

Предвид текущата цена на $DOGE20 от едва $0.00022, ценовият потенциал да достигне до $0.01 е абсолютно реален – увеличение, което би представлявало почти 50-кратен скок, но и дори при по-умерени прогнози, шансовете за 5 до 10 пъти увеличение на цената са възможни и изглеждат обещаващи.

Вълнението около предстоящото добавяне на борсите и потенциалните ценови движения подчертават интереса и очакванията, които обграждат тази меме монета, подчертавайки нейното място сред най-обещаващите проекти в категорията.

Купете Dogecoin20

Slothana – Меме криптовалута на Solana блокчейна, която има ниски такси за транзакция

Втората криптовалута, която привлича вниманието в пространството, е Slothana, меме криптовалута, разработена върху блокчейна на Solana. Тази платформа се отличава с ниските си такси за транзакция, което прави Slothana привлекателна за широк кръг от инвеститори. Slothana вече успя да събере над $3.8 милиона по време на своята предпродажба, отбелязвайки скок от близо $2 милиона за по-малко от седмица. Такъв интерес подсказва, че Slothana може да последва успеха на $DOGE20 в близко бъдеще.

Сегашната цена е $0.0185, което прави възможността за закупуване на 10,000 $SLOTH с 1 SOL (цена около $185) атрактивна оферта за много инвеститори. Важно е да се отбележи, че най-ранните инвеститори имаха възможността да закупят до 25,000 $SLOTH за същата сума/

Наблюдавайки темпа на продажбите, се очаква, че Slothana ще се разпродаде бързо и скоро да получи листинги на крипто борсите. Въпреки че шансът за 100х скок на цената изглежда малък, анализаторите виждат реалистичен потенциал за 5 до 10 пъти увеличение на стойността на Slothana.

Купете Slothana

Smog – Отново в класацията, но този път малко по-надолу

SMOG, който беше на върха на нашата класация миналия месец, сега заема малко по-ниска позиция. Въпреки това, след като преживя значителен скок от почти 7 пъти след старта си, сега виждаме, че криптовалутата се наслаждава на стабилна подкрепа около $0.17. Сравнението на графиката на $SMOG с тази на $DOGE показва различия в тяхното поведение през миналия месец, което ни кара да мислим, че $SMOG в момента се търгува на подценена стойност.

Въпреки че е трудно да се предвиди дали $SMOG ще преживее отново такъв драматичен скок като предишния, то съществува евентуален шанс, че съществува потенциал за удвояване на неговата цена, и дори може да се достигне до 300% ръст.

Позиционирането на $SMOG в мрежата на Solana е значително предимство, особено когато става въпрос за транзакционни такси. Ниските такси за транзакции на платформата на Solana означават, че инвеститорите могат да търгуват с $SMOG без да се притесняват от високи разходи, което прави инвестицията в този токен още по-привлекателна.

Купете Smog


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще достигнат ли Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) нови върхове заедно с DTX Exchange (DTX) през 2024 г.

Пазарът на криптовалути непрекъснато изненадва с развитие и иновации, a утвърдени като Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) непрекъснато се усъвършенстват, за да останат на върха на пазарните тенденции.

05.05.2024 16:00 3 мин. четене

Общностите на Chainlink и Етериум се подготвят за предварителна продажба на Raffle Coin, очаквайки голям пазарен успех

Цената на Chainlink наскоро се покачи до значителна зона на съпротива, след което беше изправена пред отхвърляне. На фона на това движение на цените, одобрението на спот Етериум ETF отново бе отложено от SEC.

05.05.2024 15:54 3 мин. четене

Може ли новата меме монета на Solana – Sealana, да се превърне в следващия 100Х токен и да последва примера на Solama?

Solama скочи с над 100х преди месец, като тя беше един от примерите за успешни меме криптовалути на Solana.

05.05.2024 14:54 4 мин. четене

Акумулирането на тези 3 криптовалути може да ви направи милионер до 2025 г. – Най-интересните токени за бичия пазар през 2024 г.

Дългоочакваният пазар през 2024 г. е на път да катапултира някои инвеститори в лигата на милионерите до 2025 г.

05.05.2024 12:10 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.