НАЧАЛО Алткойни

Цената на меме криптовалутата Dogwifhat скочи с 25% на фона на пазарната корекция

25.03.2024 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на меме криптовалутата Dogwifhat скочи с 25% на фона на пазарната корекция

Наскоро меме монетите, базирани на Solana, се сблъскаха с бурни води, изправени пред значителни предизвикателства на фона на по-широка пазарна корекция.

Известни със своя спекулативен характер и характеризиращи се с волатилност, тези монети се борят да поддържат инерцията си на фона на колебанията на пазара. Въпреки това, на фона на тези сътресения, се появи един интересен участник: Dogwifhat (WIF).

Неотдавнашното представяне на Dogwifhat (WIF) се разви на фона на динамични пазарни движения, белязани от колебания и бързи промени в настроенията. Първоначално WIF преживя слаба активност, като временно забави бичата си траектория поради мечата корекция в по-широкото пространство на криптовалутите. Въпреки това, подкрепен от възобновения пазарен оптимизъм и по-широкото възстановяване на световния крипто пазар, WIF бързо се възстанови, като рязко увеличи стойността си и възстанови загубените позиции.

По последни налични данни WIF се търгува на цена от приблизително $2.68 към момента на писане на статията, със стабилен 24-часов обем на търговия от $597 милиона. Тези цифри не само подчертават повишения интерес и активност към монетата, но и отразяват подновеното доверие на инвеститорите в нейния потенциал за бъдещ растеж. Нещо повече, способността на WIF да запази позицията си над критичната граница от $2 сигнализира за доверието на инвеститорите, което предполага бичи перспективи за монетата на фона на продължаващата пазарна волатилност.

Техническите индикатори, като например “челюстта на Алигатора” и индексът на паричните потоци (Money Flow Index – MFI), предлагат ценна информация за пазарната динамика и настроенията на инвеститорите, служейки като основни инструменти за търговците и анализаторите. В случая с WIF тези индикатори рисуват предпазливо оптимистична картина, подсказвайки възможността за възходяща тенденция в ценовата траектория на монетата.

Въпреки това е от съществено значение да се проявява предпазливост на фона на сегашното пазарно изобилие, за което свидетелстват високите стойности на индекса на паричните потоци (Money Flow Index – MFI). Въпреки че повишените стойности на MFI предполагат състояние на свръх купен актив и потенциал за по-нататъшно поскъпване, те също така пораждат опасения за обръщане на пазара.

В перспектива WIF се стреми да преодолее ключови нива на съпротива, като целите са определени на $2.75, $3 и $3.56. Преодоляването на тези бариери може да проправи пътя към устойчив растеж и потенциално да изстреля WIF към нови върхове.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще успее ли Solana в даден момент да задмине Етериум?

Solana (SOL) се очерта като страхотен претендент в сферата на децентрализираната борса (DEX), надминавайки Етериум (ETH) по дневни обеми на търговия от 8 май.

10.05.2024 23:00 2 мин. четене

Deutsche Bank постави под съмнение операциите на Tether

Изследването на Deutsche Bank предизвика значителна дискусия във финансовата индустрия, като разгледа стабилните монети, по-специално USDT на Tether, на фона на нарастващия контрол върху функциите и надеждността на стабилните монети.

10.05.2024 22:00 2 мин. четене

Биткойн и два алткойна готови да се изстрелят според крипто експерт

Крипто търговец, познат в X (Twitter) като Inmortal, е бичи настроен към Биткойн (BTC) и два алткойн проекта, като прогнозира значителни печалби занапред.

10.05.2024 14:30 1 мин. четене

Dogecoin за десетки милиони напуска Robinhood след предупреждението към борсата

Dogecoin (DOGE) на стойност десетки милиони долари беше изтеглен от Robinhood Crypto, след като компанията получи известие за евентуални действия по правоприлагане.

10.05.2024 14:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.