НАЧАЛО Алткойни

Uniswap скочи с над 70% – екипът продаде 90,000 токена

26.02.2024 16:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap скочи с над 70% – екипът продаде 90,000 токена

По време на неотдавнашния скок на цената данните от веригата разкриват, че крипто портфейл, свързан с екипа зад водещата децентрализирана борса Uniswap, се е освободил от част от притежаваните от него UNI.

Според констатациите на Lookonchain адрес, свързан с Uniswap, е ликвидирал UNI токени на стойност над $1.03 милиона, като продажбата е осъществена при цена от $11.48 за токена. Транзакцията включваше продажбата на 90,000 UNI токена.

Неотдавнашният скок на цената на UNI, която се покачи с над 70% от седмичното си дъно от $7.06, следва предложението на екипа на Uniswap за промяна на структурата на таксите на платформата, целящо да стимулира заинтересованите страни, които стейкват и делегират UNI токени. Все пак към момента на писане на статията алткойнът се търгува за около $10.5, отразявайки 36% ръст на седмична база.

Екипът подчерта значението на предложението за дългосрочния успех на протокола, наблягайки на важността на децентрализираното, устойчиво и ангажирано управление.

Освен това фондация Uniswap очаква, че предложението ще привлече нови делегати, които ще демонстрират отдаденост на проекта. Те вярват, че притежателите на UNI токени ще бъдат мотивирани да избират делегати, ангажирани с напредъка в растежа и просперитета на протокола.

Ако предложението бъде одобрено, се очаква то да привлече вълна от нови делегати.

Съществуващите делегати ще трябва да делегират отново своите токени, което може да доведе до преразпределение на делегациите от по-малко активни участници към тези, които са демонстрирали последователна подкрепа за протокола.

Освен това се предвижда този механизъм да функционира самостоятелно в бъдеще, като насърчава продължаващото делегиране, без да се налага допълнителна намеса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

USDT срещу USDC: Коя стабилна монета ще надделее?

USDC на Circle набира сила и предизвиква доминацията на Tether (USDT) на пазара на стабилни монети.

18.05.2024 11:00 2 мин. четене

По-голямата част от новите криптовалути на Binance се сриват

Значителна част от новите криптовалути, изброени в Binance, отбелязаха спад на стойността си, като над 80% претърпяха загуби, което подчертава рисковете за инвеститорите, интересуващи се от нови токени.

18.05.2024 9:30 2 мин. четене

Прогноза за цената на Floki Inu (FLOKI) през следващите 6 години

В света на меме монетите Floki Inu се превърна в значим играч, който се отличава със своята общностна собственост и създаване на функционалност за членовете си, известни като Floki Vikings.

18.05.2024 8:00 2 мин. четене

Kraken обмисля да спре поддръжката на USDT в Европа

Крипто борсата Kraken oбмисля премахването на поддръжката за Tether (USDT) в рамките на Европейския съюз поради предстоящи регулации съгласно Регламента за пазарите на криптоактиви (MiCA).

18.05.2024 4:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.