Home

Binance с важно съобщение за търговията на токени с ливъридж

20.02.2024 10:00 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance с важно съобщение за търговията на токени с ливъридж

Binance наскоро обяви значителна промяна в продуктовата си гама, като реши да спре търговията и абонаментните услуги за токени с ливъридж.

Изключително важно е да се отбележи, че докато услугите за токени с ливъридж като BTCDOWN ще бъдат прекратени, обикновените услуги за ливъридж ще останат незасегнати.

Решението, което трябва да влезе в сила на 28 февруари 2024 г., води до прекратяване на търговията с токени с ливъридж и абонаментните услуги в 09:00 ч. на същия ден. Впоследствие, на 3 април 2024 г., в 09:00 ч., Binance ще пристъпи към прекратяване на услугите и изваждане на токените с ливъридж от списъка си за търговия, като прекрати изцяло поддръжката си за тези токени.

Търговските двойки, засегнати от тази промяна, включват BNBUP/USDT, BNBDOWN/USDT, ETHUP/USDT, ETHDOWN/USDT, BTCUP/USDT и BTCDOWN/USDT.

Тези токени с ливъридж преди това привлякоха вниманието на инвеститорите, които се интересуват от движението на цените на криптовалутите. Решението на Binance обаче отразява стратегическо пренасочване на предлаганите от борсата продукти.

Въпреки че в съобщението на Binance не бяха разкрити конкретни причини, този ход е в съответствие с по-широката инициатива на борсата за рационализиране на операциите и фокусиране върху основните продукти и услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крипто експерт предупреждава за пазарна уязвимост след нападението на Иран срещу Израел

Във вторник стойността на криптовалутите отбеляза спад, като Етериум се потопи под границата от $2,500 на фона на нарастващото геополитическо напрежение, предизвикано от ракетните удари на Иран по Израел.

02.10.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

FTX планира разпределение на $6 милиарда за засегнатите потребители

След обстоен преглед на стратегията за реорганизация фалиралата крипто борса FTX обяви плановете си да отпусне $6 милиарда на засегнатите потребители, като специално се насочи към тези, които са били засегнати от нейния срив през 2022 г.

02.10.2024 11:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ripple Labs получи важен оперативен лиценз в Дубай

Американската компания за блокчейн разплащания Ripple Labs Inc. демонстрира значителен напредък в глобалната си експанзия, след като получи важен оперативен лиценз в Дубай.

02.10.2024 9:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Как Биткойн може да бъде стимулиран от отслабващия долар?

Според доклад на 10x Research последните промени в световните макроикономически условия показват, че спадът на нивата, с които расте световната икономика, може би е към своя край.

02.10.2024 8:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.