НАЧАЛО Други

Ето какво показва доклада на MicroStrategy за последното тримесечие

08.02.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво показва доклада на MicroStrategy за последното тримесечие

MicroStrategy Inc. публикува финансовите си резултати за четвъртото тримесечие след затварянето на борсата във вторник.

MicroStrategy отчете 6.1% спад на годишна база в приходите за четвъртото тримесечие, възлизащи на $124.5 милиона, което не отговаря на прогнозната оценка от $132.9 милиона.

Коригираната печалба за тримесечието възлиза на $5.62 на акция, цифра, която може да не съвпадне с очакванията на анализаторите за 55 цента на акция.

През четвъртото тримесечие компанията отчете намаление на приходите от продуктови лицензи и абонаментни услуги с 11.4%. Освен това приходите от поддръжка на продукти отбелязаха спад от 2.1%, докато приходите от други услуги спаднаха със 7.5%.

През четвъртото тримесечие MicroStrategy е събрала приблизително $1.2 милиарда нетни постъпления от пазарни предложения, като е приключила периода с $46.8 милиона в парични средства и еквиваленти.

Фонг Ле, президент и главен изпълнителен директор на MicroStrategy, заяви:

2023 г. отбеляза изключителен период за MicroStrategy, тъй като стратегически капитализирахме, за да увеличим значително дела си в Биткойн (BTC), и продължихме усилията си за иновации, особено с разработването и пускането на MicroStrategy AI, нашия пионерски BI инструмент, базиран на изкуствен интелект.

От края на третото тримесечие насам MicroStrategy разкри, че е придобила 31,755 BTC на средна цена от $39,411 за монета.

Към 8 февруари общият размер на притежаваните от компанията BTC възлиза на 190,000 токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Ще обяви ли съюза новата си валута по време на следващата си среща?

Блокът БРИКС се подготвя за годишната си среща на върха, насрочена за октомври в Русия, на която ще се обсъжда възможността за въвеждане на нова валута за алианса.

10.05.2024 17:30 2 мин. четене

Цените на петрола се покачват на фона на силното търсене в Китай

Цените на петрола се повишиха в петък, подкрепени от обещаващи признаци на търсене от страна на Китай, най-големия вносител на петрол в света.

10.05.2024 17:00 2 мин. четене

Ето кога може да очакваме Биткойн да достигне своето дъно

Бенджамин Коуен, познат крипто анализатор сподели своята гледна точка за това кога Bitcoin (BTC) може да достигне дъното си, тъй като дигиталния актив остава на ниво около $63,000.

10.05.2024 16:30 1 мин. четене

Рецесия: Предупреждение за огромен срив на фондовия пазар в САЩ

Предупреждението на Гари Шилинг за потенциална рецесия и спад на пазара привлече вниманието на инвеститорите, тъй като той прогнозира 30% спад в цените на акциите.

10.05.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.