НАЧАЛО Биткойн

$ 9,000 на хоризонта?

юни 1, 2019 18:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$ 9,000 на хоризонта?

Биткойн се стабилизира засега.


Криптовалутата се търгува на около $ 8,500 през последния ден. Ако започне да се движи над $ 8,700, анализаторите са сигурни, че нещата ще започнат да ескалират отново.

Това ще даде на BTC нужната инерция, за да направи още един сериозен, възходящ скок.

Видяхме, че цената на Биткойн направи турбулентни действия, варирайки между 8,000 и 9,100 долара в рамките на шест часа.

Въпреки че най-голямата криптовалута за кратко докосна $ 9,100, пробивайки ключовото ниво на съпротива, този скок завърши със сериозен спад и краткосрочни мечи условия.

След постигането на гореспоменатото ниво, BTC се срина с 1,000 долара в рамките на час.

Но след разпродажбата, която в паниката си, някои оприличиха със срив, биковете отново поеха контрол. Към момента на писане на статията, Биткойн се намира на $ 8,580 и в момента се движи по-високо в краткосрочен план.

CryptoEazy изтъква, че най-добрият сценарий от тук би бил флагманската криптовалута да повтори теста, да се възстанови и да задържи над нивото на 0.618 фиб корекция на диапазона от $ 8,000 до $ 9,100, което е $ 8,700.

Той не е първият, който мисли по този начин. Популярният коментатор Mayne отбеляза, че ако няколко свещи на часовата или 4-часовата графика затворят над $ 8,700, той ще бъде склонен да заложи на бичите перспективи.

Джош Рейджър, известен крипто трейдър, акцентира, че пресичането на $ 8,731, е силен признак за потенциално движение над $ 9,000.

Има хора, които са категорични, че пулбека не е приключил.

Биткойн е на зелено с над 100%, докато някои алтове, като Binance Coin (BNB), Litecoin и други, са стигнали “Луната”.

Както наскоро отбеляза Травис Клинг, от Ikigai, BTC е нараснал със 129% от началото на годината, докато BNB претърпя рязък скок от 432%.

Графиката на Биткойн в по-краткосрочен план също има меча нагласа. Всъщност, BTC проби под низходящ канал и средносрочна тренд линия и е пробивал $ 8,900 два пъти.

Всичко това допринася за идеята, че най-голямата криптовалута губи сцепление с текущия си възходящ тренд и поради това може да успокои възходящия си ход, разреждайки го с низходяща инерция.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Централизацията на Биткойн майнинга през годините

През последните години се наблюдава постепенна, но постоянна тенденция все по-малко пулове за добив на Биткойн (BTC) да доминират в по-голямата част от световната мрежа и да откриват блокове.

септември 24, 2023 16:00 2 мин. четене

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.