НАЧАЛО Биткойн Алткойни

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Крипто търговецът Остин Арнолд смята, че шест големи алткойна се подготвят за масивно рали през следващата година.

Polygon (MATIC)


В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт на стойност $20 милиарда DraftKings.


Арнолд споделя изявление на президента на DraftKings за глобални продукти и технологии, Пол Либерман, обяснявайки как компанията се позиционира да расте заедно с Polygon.


“Въпреки че пазарът на DraftKings все още е в зараждането си, ние сме оптимисти за възможностите, които блокчейн, NFT, криптовалутите и други ще представят, докато се подготвяме за Web 3.0 заедно с Polygon и новите иновации, които предстоят за цифровите колекционерски предмети.”


Polkadot (DOT)


След това Арнолд разглежда децентрализираната платформа за оперативна съвместимост Polkadot. 


Той посочва скорошен туит от основателя на Polkadot Гавин Ууд, който обяснява, че в момента има малко под 19 милиона DOT токена, съхранявани в съкровищницата на DOT за финансиране на проекти на общността.


Неизползваният DOT се изгаря. В момента съкровищницата на Polkadot изгаря 239,988 токена всеки месец, според Гавин Ууд.


“Изгорен или използван, DOT токенът става все по-оскъден. Наскоро видяхме рали в цената на DOT. Това може да бъде свързано с някои вълнуващи събития, които предстоят, като предстоящото стартиране на парачейн и търгове на слотове – тези аукциони с парачейн също ще извадят DOT от пазара.

И с първите 11 търгове на парачайн, които идват на Polkadot следващия месец, заедно със 100-те налични слота, които трябва да бъдат запълнени, това може да засили присъствието на Polkadot в крипто сектора и да затвърди нарастващия статус на многоверижната система.”


VeChain (VET)


Третата монета, която Арнолд разглежда, е протоколът за управление на веригата за доставки VeChain. Търговецът подчертава, че наскоро VeChain сключи партньорство с голяма логистична компания DHL за издаване на NFT.


“Това сътрудничество с DHL China, едно от първите неща, с които ще позволи на клиентите да експериментират, е да персонализират талисмана на DHL и след това да го измислят като NFT в блокчейн решението VeChainThor.”


Cardano (ADA)


Следва платформата за смарт договори Cardano. Арнолд отбелязва, че мрежата изглежда печели повече сцепление, след като сключи партньорства с доставчика на телевизионни сателити DISH и обявява, че мрежата е получила $100 милиона за инвестиции в проекти, насочени към Cardano в Африка.


“Просто казано, има толкова много хора в по-развитите райони на света, които нямат финансова стабилност и това може да се промени с Cardano и блокчейн.”


Chainlink (LINK)


Друга монета в списъка на Арнолд е децентрализираната мрежа за оракули Chainlink. Той отбелязва, че въпреки слабото представяне на токена през последните няколко месеца, той вярва, че LINK все още има огромни предимства за реализиране на пазара, тъй като партньорствата продължават да се увеличават през месеца, като 84 интеграции са направени само през септември.


“... според мен Chainlink все още има много място за растеж.

Помислете за това: Chainlink вече има много ексклузивни, големи партньорства с големи компании – Google и Oracle да назовем две – над 75 различни блокчейна вече използват технологията Chainlink, както и се използват от много канали за данни, включително USD [щатски долар] валутни двойки. Това е здрава основа.


Моите спекулации са следните: през следващите няколко години, тъй като платформите за DApp-ове [децентрализирани приложения] като Етериум, Cardano, Solana, Polkadot, Elrond и др. продължават да се борят за пазарен дял... Chainlink се интегрира с всички тях…”


Етериум (ETH)


И накрая, крипто търговецът смята, че водещата платформа за смарт договори Етериум се подготвя за силна 2022 г.


Не Пропускай: Огромни печалби се очертават за Етериум

Той отбелязва, че разработчиците на Етериум обявиха, че ETH планира да направи прехода към Етериум 2.0 през май-юни 2022 г., което ще преобразува блокчейна към протокол за доказателство за залог.


“Кодът трябва да бъде готов около февруари 2022 г. Сливането с основната мрежа, към ETH 2.0, най-рано през юни 2022 г.

Следващата година ще бъде известна като годината на ETH. Това е мястото, където е DeFi [децентрализирани финанси], там са NFT-тата.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света