НАЧАЛО Алткойни

5 токена с висок потенциал за следващия алткойн сезон

декември 12, 2022 17:29 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 токена с висок потенциал за следващия алткойн сезон

Фалитът на FTX промени обстановката в крипто средите, а алткойн инвеститорите се чудят кой нов токен си струва. Нека разгледаме 5 добри токена за 2023г.

Всяка година излизат нови криптовалути, които приковават вниманието към себе си. Разбира се, Биткойн и Етериум не са изчезнали – те все още са са силни. Но инвестицията в най-популярните блокчейни през 2022 г. трябва да бъде по-солидна, за да се очаква смислена печалба. Волатилността точно сега не е особено голяма, а потенциалът за нови върхове е поизчерпан за момента.

Новите алткойни винаги са интересни възможности, като през миналата година някои меме токени бяха на мода, като Dogecoin и Shiba Inu генерираха огромни печалби на своите ранни инвеститори.

Но 2022 година може да се запомни със срива на FTX, който докара неприятностни на целия криптопазар и промени статуквото. Много токени станаха чувствително по-малко търсени, а някои нови проекти си пробиват път напред.

Нека видим пет токена, които си заслужават вниманието в края на тази година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Най-перспективните алткойни за инвестиция в края на 2022 година

Без значение, че FTX успя да срине криптопазара, тези криптовалути успяват да постигнат невероятни резултати въпреки мечия пазар.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е революционен крипто проект, който дава шанс на всякакъв тип инвеститори да се възползват от платформата за търговия и анализи. Към момента са събрани над $9.5 милиона в инвестиции, а се намира още в третия от общо девет кръга на предварителни продажби.

Токенът D2T ще захранва системата, а платформата е базирана на Етериум блокчейна. Самите токени ще могат да бъдат използвани във вътрешната платформа като потребителска такса. Платформата ще струва 400 D2T на месец за стартовия план, а професионалният план ще струва 1,000 токена на месец.

Ранните инвеститори ще имат възможност да генерират до 39% печалби в края на предварителните продажбите, а вече са гарантирани две листвания на крипто борсите – LBank и BitMart. Водят се преговори и с други борси.

Екипът е опитен и е изградил друга финансова платформа преди – Learn 2 Trade, която има над 70 хиляди членове.

d2t

Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е нова крипто игра от типа “играй, за да спечелиш”. Тя е много атрактивна за геймърите, защото разполага с безплатна версия, а освен това може да се играе на мобилни устройства.

calvaria

Разработчиците на играта дават едни от най-солидните възможности за ранните инвеститори, които могат да грабнат до 450% доходност в края на предварителните продажбите – най-големия процент от всички токени в списъка.

RIA е ERC-20 токена, базиран на Етериум блокчейна, като самата игра представлява битка с NFT карти, а играчите със силни тестета ще печелят награди и ще могат да вземат нови, по-силни карти за следващите битки.

calvaria

В момента се намираме в 5-тия от общо 10 етапа на предварителни продажби, а са събрани малко над $2.4 милиона, но вече са обещани листвания на няколко крипто борси – Kucoin, XT.com и Gate.io. 

calvaria

RobotEra

roboterra

RobotEra е нова крипто игра в Метавселената, а както името индикира – главните герои в нея ще бъдат роботи, които ще могат да се закупуват като NFT-та. За малко над една седмица бяха събрани $180 хиляди в инвестиции, а дори LBank Labs се включи в проекта, което е индикатор за качеството на проекта.

Играчите ще могат да строят в Метавселената, да “копаят”, както и да участват в най-различни неща – да ходят на представления, нощни клубове и да се състезават помежду си, като печелят и награди за това.

robo

В момента проектът се намира в първия етап от общо три на предварителните продажбите, като цената на токена TARO е само $0.020, но ще достигне $0.032 в края на предварителните продажби, което ще донесе 60% доходност на ранните инвеститори.

robotera

Lucky Block

lblock

Lucky Block е добър избор за вече листнати блокчейни. Той започна в началото на годината и направи страхотни печалби за своите ранни инвеститори. Платформата дава шанс да участвате в различни томболи за награди, като къща за милион долара и суперколи.

lblock

Макар и цената на актива да се срина, LBLOCK токенът започна отново да се движи в последните дни, което дава надежди за втора вълна на бичи пазар.

IMPT

IMPT е първият ориентиран към околната сред блокчейн. Целта пред проекта е много амбициозна – да свърже клиенти и бизнеси, които искат да редуцират въглеродните си емисии. Токенът ще се листне на 14-ти декември.

impt

Към момента са набрани над $20 милиона в инвестиции, а проектът се намира още във втория от общо три етапа на предварителните продажби, като крайната цел е над $44 милиона. С темповете, които се развива, това е повече от възможно да се случи много скоро.

Големи брандове станаха партньори на IMPT – Amazon, Samsung, Microsoft, LEGO и други вече се включиха в каузата на основателите на проекта, а още 25 хиляди бранда също се присъединиха.

impt3

Тези, които вложиха пари в началото, могат да постигнат 55% доходност, но дори и да започнете сега, пак имате добри възможности за успех. Освен това всеки инвеститор участва за голямата награда – $100 хиляди в IMPT токени.

impt2

Заключение

Промененият “климат” в крипто света беше посрещнат доста негативно. Фалитът на FTX се отрази доста на много криптовалути, а почти всички алткойни пострадаха сериозно. Въпреки всичко, Dash 2 Trade, IMPT, Calvaria, RobotEra & LuckyBlock са добри опции във времена, в които единственото сигурно е, че няма нищо сигурно.

Често задавани въпроси

Струва ли си да инвестирате в нови токени?

Валутите в предварителни продажби могат да са изключително доходоносни, тъй като имат нисък минимален праг на инвестиция, а същевременно могат да донесат големи печалби. Разбира се, риск винаги има, но коефициентът за риск спрямо потенциал е почти винаги добър.

Кой е най-перспективният от тези крипто проекти?

Dash 2 Trade е най-успешно движещият се нов блокчейн. Той има уникална пазарна характеристика, широко отразяване от медиите и голяма вяра от инвеститорите. Но най-хубавото е, че има и други нови криптовалути, които да си струват инвестицията – IMPT, RobotEra, Calvaria & LuckyBlock също крият огромни възможности пред себе си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене