Home

5 потенциални сценария за бъдещето на XRP

22.07.2023 10:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 потенциални сценария за бъдещето на XRP

След частичната правна победа на Ripple в делото ѝ срещу Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) крипто аналитик посочи 5 потенциални резултата за XRP.

Анализаторът, известен като “Cryptoinsightukсподели в Twitter пет възможни сценария за бъдещето на XRP, въпреки че призна несигурността около ситуацията.

1. Мини бичи ръст

Първата възможност включва мини бичи ръст, по време на който някои алткойни могат да се покачат, наваксвайки определени разширения на Фибоначи, които Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) достигнаха в предишните си цикли. За XRP това би могло да означава достигане на нива от около $10-$15 преди значителна корекция.

2. Лек подем

Друг вариант е XRP да преживее лек подем в отговор на новините и след това да се представи в съответствие с целия пазар, набирайки инерция по време на зараждащия се бичи пазар (който според анализатора може да започне до една година). Ценовите прогнози за този сценарий отнова са между $10-$15.

3. По-нататъшен подем

Като трета възможност анализаторът прогнозира, че XRP ще следва първия сценарий, след което ще се върне надолу, преди да преживее още един подем по време на пика на следващия бизнес цикъл. В този случай цената може да нарасне до $10-$15, да се върне до $2-$4 и след това отново да се повиши, като потенциално може да достигне $20-$30.

4. Път към нови висоти

В случай че Ripple се размине с малка глоба, експертът предполага, че XRP може да се отправи към нови висоти. Този резултат би позволил на световните институции да използват ликвидност при поискване (ODL) и ликвиден хъб, позиционирайки XRP като най-регулираната или първата криптовалута, приета от финансовите институции по света. Това, от своя страна, би могло да доведе до достигане на нови върхове и да наложи справедлив метод за оценка на полезните криптовалути.

5. Достигане на исторически върхове

И накрая, анализаторът спекулира, че XRP може да не надмине своя исторически връх (ATH) през този цикъл, но може да достигне върховете от 2017 г. и след това да изпита спад, подобно на това, което се случи със Stellar (XLM) през последния цикъл. Cryptoinsightuk не очаква цената да надхвърли $3.30-$3.60 при този сценарий.

Моля, имайте предвид, че това са само потенциални резултати и бъдещето на XRP остава несигурно. Прозренията на анализатора се основават на текуща информация и пазарни тенденции, но действителното развитие може да се различава от тези прогнози.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн изпитва висока волатилност, след като Байдън отпадна от президентската надпревара

Джо Байдън, настоящият президент на САЩ, обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 г.

21.07.2024 21:35 1мин. четене

Worldcoin са изправени пред обвинения в манипулиране на цените и контрол на пазара

Компанията Worldcoin (WLD) е подложена на критики вследствие на обвинения в манипулиране на цените, които породиха опасения относно интегритета на пазарните ѝ дейности.

21.07.2024 15:00 1мин. четене

Solana проби $170, превъзхождайки Биткойн и Етериум

Solana (SOL) отново е във възход, преминавайки прага от $170, надминавайки Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) през изминалата седмица.

21.07.2024 7:30 1мин. четене

Цената на Dogecoin се покачва на фона на повишената активност на китовете

Наскоро Dogecoin рязко повиши стойността си, като привлече вниманието със значителна седмична печалба.

21.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.