НАЧАЛО Алткойни

5 обещаващи криптовалути, които може да изригнат през 2023 година

декември 19, 2022 20:10 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 обещаващи криптовалути, които може да изригнат през 2023 година

Криптовалутите, които могат да изригнат през 2023 година, ще дадат на инвеститорите огромни шансове да генерират до 1,000% печалби. Кои са те? Нека видим...

2022 година e сред най-кошмарните такива за крипто инвеститорите. Борсата FTX се срина, като повали със себе си редица други борси и доведе до загуба на дигитални активи на стойност милиарди долари.

Крипто зимата също оказа своето влияние върху Биткойн, Етериум и други стари алткойни, което доведе до спад в цените им.

Въпреки това 2023 може да е годината, в която новите блокчейни – FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, RobotEra, Calvaria – ще блеснат и ще възнаградят своите ранни инвеститори.

Така че, ако искате да инвестирате в криптовалути, продължете да четете статията, за да видите какво могат да ви предложат тези нови криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.|


Петте най-перспективни криптовалути, с които можете да спечелите през 2023 година

FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, RobotEra, Calvaria са най-потенциалните нови блокчейни, които могат да ви дадат възможност да напълните вашите джобове догодина. Нека видим какво ги прави толкова добри.

FightOut – Най-перспективната нова криптовалута за търговия през 2023г.

FightOut е нов вид фитнес приложение, което използва блокчейн технология, за да възнагради потребителите за тяхната физическа активност.

FightOut току-що стартира своите предварителни продажби, но вече събра повече от $2.8 милиона инвестиции. Този M2E проект ще революционизира фитнес индустрията, като предоставя повече награди за всички типове хора, които тренират, за разлика другите приложения, които възнаграждават въз основа на направени крачки.

Това ще направи много по-лесно за хората да печелят награди и ще направи фитнес индустрията по-приобщаваща като цяло.

Амбициозният екип си поставя за цел да събере $100 милиона инвестиции, като 70% от тях ще отидат за създаване на специални фитнеси, оборудвани със смарт приложения.

Разбира се, дори да не сте атлет, вие пак ще можете да се възползвате от този блокчейн, тъй като потенциалът за растеж е огромен

С $1 можете да купите 60.06 $FGHT, но можете да спечелите до 50% бонус върху вашата инвестиция.

Dash 2 Trade – Крипто платформата, която ще направи от всеки инвеститор експерт

Dash 2 Trade е платформа за крипто търговия, която е събрала $10.1 милиона инвестиции. Платформата предлага широк набор от функции на своите търговци, включително достъп до крипто новини, модул за профилиране на риска, изграждане на стратегии, бектестинг и много други инструменти.

Платформата на Dash 2 Trade също така предлага табло за откриване на криптовалути в предварителна продажба, което може да идентифицира нови криптовалути и да оцени потенциала им въз основа на базиран на AI алгоритъм и човешка експертиза. Dash 2 Trade изглежда много обещаващ проект за нови инвеститори, които искат да се включат в пазара на криптовалута.

Цената още е ниска – $0.0533 за токен, но се очаква да скочи до 5-10Х в следващите няколко седмици, особено след листването на крипто борсите LBank, Changelly Pro, BitMart & Uniswap.

d2t

C+Charge – Еко блокчейн, който награждава шофьорите на електрически коли

C+Charge е нов крипто проект, който иска да промени начина, по който виждаме бъдещето. Той има за цел да демократизира въглеродните кредити, така че собствениците на EV автомобили също да могат да се възползват от тях.

Освен това проектът иска да обедини сектора за зареждане на електрически коли чрез използване на блокчейн технология, за да създаде цялостно решение за плащане и управление за собственици на електрически коли, и собственици, и оператори на станции за зареждане на електрически автомобили.

C+Charge има за цел да помогне за изграждането на устойчиво бъдеще и да бъде част от приемането на електромобили, като улесни всеки да се възползва от предимствата на притежаването на електрически автомобил.

Проектът има високи цели, но ако успее да го осъществи, може наистина да революционизира начина, по който мислим и използваме автомобили, задвижвани от електричество.

RobotEra – Игра в Метавселената с огромен потенциал за развитие

RobotEra е една от най-обещаващите крипто игри, които могат да се играят в Метавселената. Крипто токенът има нисък таван от само $6.9 милиона и досега са събрани повече от $581,000. Геймърите могат да строят дигитални сгради, да купуват земя и да посещават събития и всичко това се случва в Метавселената.

Но този крипто проект има много предимства за ранните инвеститори, тъй като цената на монетата е само $0.020, но ще се повиши с 60% до края на предварителните продажби.

Самата игра е изградена върху блокчейн технологията на Етериум и дава на играчите пълна собственост върху техните активи в играта, което я прави страхотен избор за инвестиция.

Calvaria – P2E крипто игра с много щедра криптовалута

Calvaria е една от най-добрите P2E крипто игри и досега събра повече от $2.4 милиона в предварителната си продажба. Играта е толкова желана, че етапите на предварителна продажба бяха намалени от 10 на 5.

Ранните инвеститори могат да направят до 225% печалби, когато токенът бъде листнат на крипто борсите. Говорейки за борси, Kucoin, Gate.io и XT.com чакат да сложат RIA токена на своите платформи.

calvaria

Това ясно демонстрира високото ниво на интерес и вяра, която инвеститорите имат в Calvaria. Следователно тези, които инвестират рано, вероятно ще видят значителна възвръщаемост на инвестицията си.

calvaria

Заключение

Времената се менят, а с това и най-потенциалните криптовалути за инвестиция. През 2023, много инвеститори и анализатори прогнозират, че FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, RobotEra, Calvaria ще бъдат във вихъра си и ще докарат доста солидни печалби на инвеститорите. И макар винаги да съществува рискът при търговията с криптовалути, тези проекти предлагат решения на реални проблеми и концепции, които биха ангажирали много хора.

Често задавани въпроси

Новите криптовалути по-добри ли са от старите алткойни и Биткойн?

Според мнозина анализатори старите криптовалути претърпяха големи корекции на цените след срива на втората най-голяма крипто борса FTX и е доста вероятно да не достигнат своя пълен потенциал. За разлика от тях, новите криптовалути са още в предварителни продажби и пътят пред тях е чист.

Мога ли да направя 10Х печалба с търговията на изброените в статията криптовалути?

FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, RobotEra, Calvaria са криптовалути с огромен потенциал, защото зад тях стоят много добри екипи, солидни концепции и разполагат с широко медийно отразяване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене