НАЧАЛО Прессъобщения

3 токена, които може да надминат пазарната капитализация на Polygon (MATIC)

23.01.2024 15:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 токена, които може да надминат пазарната капитализация на Polygon (MATIC)

Всяка монета се бори за внимание в огромната и постоянно разрастваща се крипто вселена. Три сериозни конкурента - Retik (RETIK), Shiba Inu (SHIB) и Stellar (XLM) - се борят да изместят Polygon (MATIC), един от пазарните лидер.

Иновациите, развитието и подкрепата на общността са основните играчи в тази борба. В тази статия може да разгледате специалните характеристики, които могат да изтласкат тези монети отвъд пазарната капитализация на Polygon.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Възход на Polygon: Кратък преглед

Polygon, често наричана “швейцарското армейско ножче” на решенията за мащабиране на Етериум, стана свидетел на безпрецедентен успех. С пазарна капитализация, отразяваща нейната доминация и понастоящем движеща се на впечатляващо ниво, Polygon се превърна в платформа за разработчици, търсещи мащабируемост, ниски транзакционни такси и висока сигурност за своите децентрализирани приложения (dApps).

В разрастващото се крипто пространство обаче на сцената излизат нови играчи и сред тях е Retik Finance (RETIK) – изгряваща звезда, която има за цел не просто да се конкурира, но и да надмине пазарната капитализация на Polygon.

Retik Finance: Тъмният кон на DeFi сектора

Retik Finance, платформа за децентрализирани финанси (DeFi), привлече вниманието на крипто общността с амбициозните си цели и иновативни решения. В момента проектът е в процес на предварителна продажба, като за по-малко от два месеца събра зашеметяващите $11,413,815.

Предварителната продажба отбеляза огромен отзвук, създавайки предпоставки Retik Finance да направи значителни крачки в DeFi пространството. Една от ключовите причини, поради които Retik Finance е позиционирана да надмине пазарната капитализация на Polygon, е нейният акцент върху създаването на безпроблемна връзка между традиционните финанси и крипто сферата.

С портфейлите Retik Wallets, дебитните DeFi карти и Retik Pay платформата предлага на потребителите възможността да извършват транзакции, да печелят и да харчат криптовалутите си без усилие. Това, което отличава Retik Finance, е предстоящото ѝ листване на две от петте най-големи борси – стратегически ход, който се очаква да изстреля пазарната ѝ капитализация до нови висоти.

С входна точка за предварителна продажба от само $0.08 за токен и общо предлагане от 1 милиард токена, Retik Finance може да се позиционира за експлозивен растеж, като потенциално ще осигури на ранните инвеститори огромни печалби през 2024 г. Ангажиментът на платформата да овластява финансите и да дава възможност за свобода я позиционира като сериозен конкурент на Polygon.

Shiba Inu: Монета със сериозни стремежи

Shiba Inu, първоначално вдъхновена от Dogecoin, надхвърли своя произход на меме монета и се утвърди като сила, с която трябва да се съобразяват в крипто пространството. Стартирана през август 2020 г. от анонимно лице или група, известна като ” Ryoshi”, Shiba Inu се разви отвъд простата функционалност за прехвърляне на токени. Екипът, който стои зад Shiba Inu, не спира дотук; той активно работи по предлагането на метавселена и наскоро пусна колекция от незаменяеми токени (NFT), наречена Shiboshis.

Това, което прави Shiba Inu претендент да надмине пазарната капитализация на Polygon, е силната подкрепа на общността и непрекъснатото развитие. Въпреки меме произхода си, Shiba Inu надминава много дигитални валути, като през 2021 г. регистрира зашеметяващото 42,000х увеличение на цената.

Забележително е, че китовите транзакции, включващи масивни трансфери на SHIB токени, раздвижиха пазара, предизвиквайки спекулации и интерес в крипто общността. Блокчейн екосистемата Shiba Inu, захранвана от токена SHIB, Bone (BONE) и Doge Killer (LEASH), предлага разнообразна гама от функционалности, което я прави привлекателен избор за инвеститори, търсещи както полезност, така и потенциал за растеж.

Със своя подход, ръководен от общността, и амбициозната си пътна карта Shiba Inu се явява убедителен кандидат, който може да предизвика и потенциално да надмине пазарната капитализация на Polygon.

Stellar (XLM): Осветяване на пътя към успеха

Stellar (XLM) се очертава като друг претендент в надпреварата за надминаване на пазарната капитализация на Polygon. Разработен от Stellar Development Foundation, Stellar е децентрализиран протокол, предназначен за евтини трансгранични финансови транзакции с различни активи.

Родната криптовалута на Stellar (XLM), се търгува на различни борси за криптовалути и може да се похвали с пазарна капитализация от малко над $3.3 милиарда. Стабилността на цената на Stellar, която варира между $0.117 и $0.139, го позиционира като надежден избор за инвеститорите. С нива на подкрепа при $0.083 и $0.105 и нива на съпротива при $0.149 и $0.172 Stellar демонстрира стабилна ценова тенденция.

Очаква се предстоящият ъпгрейд на Протокол 20 да привлече по-голяма потребителска база и потенциално да увеличи пазарната ѝ стойност. В съревнованието за надминаване на пазарната капитализация на Polygon Stellar се откроява с утвърдената си позиция на пазара, технологичния напредък и потенциала за по-нататъшен растеж в развиващия се пейзаж на децентрализираните финанси.

Заключение

В тази битка за надмощие по пазарна капитализация Retik Finance се очертава като герой, вплел иновациите и амбициите в самата си структура. С входна точка за предварителна продажба, която привлича ранните инвеститори, и общо предлагане, което подсказва за експлозивен растеж, Retik Finance има за цел да предефинира финансовия пейзаж.

Визията за преодоляване на пропастта между фиат и крипто, съчетана с цялостна децентрализирана екосистема, позиционира Retik като сериозен претендент. Метаморфозата на Shiba Inu и обновяването на протокола на Stellar добавят увлекателни глави, но разказът на Retik резонира с обещанието за безпроблемна финансова интеграция.

Докато космическият сблъсък се разгръща, Retik Finance се отличава, а траекторията му сочи към бъдеще, в което потенциално може да надмине пазарната капитализация на Polygon, отбелязвайки трансформираща глава в крипто сагата.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ръст на пазара на криптовалути и през януари 2024 година

Binance, най-голямата борса за дигитални активи в света, публикува своя отчет за месец януари.

22.02.2024 13:55 1 мин. четене

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 13:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 13:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.