НАЧАЛО Прессъобщения

3 причини Биткойн да стигне $35,000 през октомври – Крипто миньорите също са ентусиазирани

октомври 5, 2023 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 причини Биткойн да стигне $35,000 през октомври – Крипто миньорите също са ентусиазирани

Биткойн започна силно месеца, като скочи в последната седмица с над 4%, а пазарните настроения бавно, но сигурно се повишават, като в момента индексът е 45.

Това е далеч по-добър резултат от това, което видяхме в предния месец, като в статията ще рагледаме три причини, заради които Биткойн може да има огромен потенциал в следващите месеци.

Също така ще разгледаме и Bitcoin Minetrix – Биткойн форк, който не е конкуренция, а по-скоро “допълнение” за всички фенове на пасивния доход от криптовалути.

Защо Биткойн може да стигне $35,000 през октомври ?

Разбира се, цената на криптовалутите е подложена на много фактори, които я правят труднопредсказуема. Въпреки това, има няколко ключови причини, поради които Биткойн може да достигне стойността от $35,000 според експертите.

Предстоящият Биткойн халвинг през 2024

Халвингът на Биткойн е събитие, при което наградата за блок се намалява на половина. Това събитие се случва на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки 4 години. Предишните халвинг събития доведоха до значително увеличение на цената на Биткойн поради намаленото предлагане на нови монети. С оглед предстоящия халвинг догодина, много анализатори предвиждат нов бум на цената.

Октомври е традиционно силен месец за Биткойн

Исторически погледнато, октомври е един от месеците, в които Биткойн показва силно поведение на пазара. Въпреки че причините за това не са напълно ясни, спекулациите включват тактическо позициониране на трейдърите, сезонни фактори и психологически аспекти, свързани с инвестиционния цикъл.

Някои инвеститори “дръпнаха ръчната спирачка” на Етериум и се върнаха към Биткойн

Етериум е втората по големина криптовалута по пазарна капитализация след Биткойн. В последните месеци обаче някои инвеститори избраха да преориентират своите портфейли от Етериум към Биткойн. Това може да е резултат от различни стратегически решения или просто възприемане на Биткойн като по-сигурно убежище в несигурни времена. Тази промяна в инвестиционните потоци може да предостави допълнителен тласък на цената на $BTC.

Защо Bitcoin Minetrix може да се окаже скритият победител?

Първо, той е свързан с Биткойн, тъй като предлага добив на Биткойн токени. Това значи, че успехът и популярността на Bitcoin Minetrix са директно свързани с тези на самия Биткойн, който, както знаем, е водещата криптовалута в света. Всяко увеличение на цената на Биткойн може да има положително отражение върху интереса към Bitcoin Minetrix.

Второ, високата цена на $BTC може действително да вдигне и стойността на $BTCMTX. Тъй като Bitcoin Minetrix предлага облачен добив на Биткойн, растящата цена на BTC ще привлече повече инвеститори към платформата, което от своя страна може да доведе до увеличаване на цената на BTCMTX.

Трето, в сравнение с традиционния облачен майнинг, наградите от Bitcoin Minetrix ще са по-високи. Системата е проектирана така, че да предоставя по-голяма възвръщаемост на инвеститорите, което ги прави по-привлекателни за хората, които търсят възможности за добив на Биткойн.

Как се осъществява идеята на Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix не е просто още една криптовалута в пълната с такива сфера; той представлява изцяло нов подход към облачния добив на криптовалути. Ето как се осъществява идеята на Bitcoin Minetrix:

 1. “Stake To Mine” концепция: Тази уникална идея се отнася до инвеститорите, които закупуват и стейкват своите токени в платформата, за да получават награди от добивът. Вместо да изисква голяма инвестиция в скъпо оборудване или да се изправя пред риска от манипулации с цените, инвеститорите просто закупуват и стейкват токени, за да получат дял от добива.
 2. Изграден върху блокчейна Етериум: Етериум блокчейнът е една от най-устойчивите и безопасни платформи в крипто сферата. Bitcoin Minetrix използва тази технология, за да осигури на своите токени най-добрата сигурност и скорост на транзакциите.
 3. Децентрализация и справедливост: Основната идея на блокчейн технологията е децентрализацията. Bitcoin Minetrix я използва напълно, гарантирайки, че всеки инвеститор получава справедлив и пропорционален дял от добива, в зависимост от количеството на стейкнатите от него токени.
 4. Добивни кредити: След като инвеститорите стейкнат своите токени, те започват да събират добивни кредити. Тези кредити могат да бъдат изгорени и обменени за реален Биткойн добив в бъдеще.
 5. Привлекателни стейкинг награди: Големите награди от стейкинг дейностите привличат още повече инвеститори, които желаят да се възползват от перспективите на проекта.

Кое е по-добрата инвестиция – Биткойн или Bitcoin Minetrix?

Инвестирайте в Биткойн, ако:

 1. Търсите сравнително ниско-волатилна криптовалута
 2. Залагате на познатите монети
 3. Искате да генерирате бърза печалба

Инвестирайте в Bitcoin Minetrix, ако:

 1. Можете да си позволите да чакате малко, за да вземете голяма печалба
 2. Обичате пасивния доход от криптовалути
 3. Нямате нищо против да рискувате повече, но да се борите за 5Х по-голяма печалба

Сайт на предварителната продажба: BitcoinMinetrix.com

Oдит на смарт контракта: https://bitcoinminetrix.com/assets/documents/audit.pdf

Бяла книга: https://bitcoinminetrix.com/assets/documents/whitepaper.pdf


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.