НАЧАЛО Алткойни

3 от най-лошо представилите се криптовалути тази седмица

31.03.2024 19:49 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 от най-лошо представилите се криптовалути тази седмица

Последната седмица на март завършва като един от най-плодотворните периоди през годината. Биткойн намери стабилност около прага от $70,000, докато Етериум поддържа подкрепа близо до $3,600. Въпреки бичите настроения на пазара, възникват спекулации относно това кои криптовалути ще се превърнат в най-добре представящите се през седмицата.

Въпреки бичите настроения на пазара, възникват спекулации относно това кои криптовалути ще се превърнат в най-добре представящите се през седмицата.

През тази седмица крипто пазарът остана твърдо установен в зоната на екстремна алчност, като може да се похвали с индекс на страха и алчността от 80. Пазарната капитализация също отбеляза скромен ръст от 1%, достигайки общо $2.68 трилиона.

Въз основа на данни от CoinМarketCap няколко криптовалути са изправени пред загуби, включително Bittensor, Fantom, и KuCoin. Нека се впуснем в съответните им представяния:

Fantom (FTM)

След като наскоро достигна двугодишен връх от $1.1378, Fantom оттогава се понижи до $1 към момента на писане на статията. Пазарната му капитализация също е намаляла до $2.8 трилиона, което представлява ръст от 5%.

Въпреки това на седмичната графика алткойнът отразява загуба в стойността от 4.5%, което може да се сметне за незначително, имайки предвид, че монетата е повишила стойността си с 105% за последните 30 дни.

KuCoin Token (KCS)

На фона на продължаващите правни предизвикателства около борсата KuCoin, нейният роден токен, KCS, претърпя значителен спад от 18% тази седмица, което го отбеляза като най-губещата криптовалута.

Понастоящем цената на токена е $11.5, а пазарната му капитализация е на ниво от $1.1 милиарда.

Bittensor (TAO)

На 43-то място по пазарна капитализация, Bittensor (TAO) сега възлиза на $3.35 милиарда. Текущата му търговска цена от $515 обаче отразява 9.2% спад спрямо предходната седмица.

По-рано TAO се доближи до своя исторически връх от $759.61, само за да види как стойността ѝ спада малко след това. Обемът на търговията с токена също е спаднала с 45% до $53 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.