НАЧАЛО Алткойни

25% скок на цената на Nexo (NEXO) след листинг на Binance

април 29, 2022 17:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
25% скок на цената на Nexo (NEXO) след листинг на Binance

Цената на NEXO се покачи с близо 25% през последните 24 часа, като към момента на публикуване актива се търгува на $2.68. След като най-голямата крипто борса Binance обяви листването на NEXO, токена на платформата за крипто кредитиране Nexo, цената скочи с близо 15% в рамките на час.

Търговията за двойките NEXO/BTC, NEXO/BUSD и NEXO/USDT на Binance започна в 10:00 ч. UTC в петък, 29 април.

Цената на NEXO се покачва след листинг на Binance

В официално съобщение на своя уебсайт Binance заяви, че ще изброи Nexo (NEXO) и MobileCoin (MOB) на 29 април. MOB също може да се търгува срещу BTC, BUSD и USDT.

Освен това Binance заяви, че потребителите ще могат да теглят NEXO и MOB токени на 30 април в 10 часа UTC. Въпреки това, потребителите трябва да проверят състоянието на страницата за теглене. 

НЕ ИЗПУСКАЙ
Защо поглъщането на Twitter от Илон Мъск е добра новина за Dogecoin

Nexo е протокол за кредитиране на дигитални активи, предлагащ услуги като отпускане на заеми, трейдинг, кредитни карти и др. Платформата също така предлага лихвени плащания, обезпечение за заеми и дивиденти от печалбите на Nexo.

MobileCoin е токен за поверителност, изграден върху блокчейна на Stellar, предлагащ децентрализирани, частни и незабавни P2P транзакции.

NEXO привлича внимание, докато се разраства

Nexo привлича вниманието на крипто общността, докато продължава да бъде под светлините на прожекторите. Наскоро компанията пусна подкрепена с крипто разплащателна карта в партньорство с финансовия гигант Mastercard. Потребителите ще могат да използват картата при всички търговци, които в момента приемат плащания с Mastercard.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Goldman Sachs ще предлага обезпечени с Биткойн заеми

В началото на април компанията също така стартира Nexo Prime, собствената им брокерска платформа, за да отговори на нарастващото търсене на дигитални активи от институционални и корпоративни инвеститори, и индивиди с висока нетна стойност.

На фона на смесената реакция на крипто пазара, NEXO е един от най-добре представящите се токени днес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Celsius Network (CEL), токен за комунални услуги в блокчейна на Етериум за изпадналата в затруднение централизирана финансова платформа със същото име отбеляза сериозен възход през последните няколко месеца. Към момента на писане на статията CEL се търгува на цена от $2.38 и се нарежда на 60-то място по пазарна капитализация. За период от два месеца […]

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене