НАЧАЛО Алткойни

25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu (SHIB)

25.02.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu (SHIB)

Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да придобият по-голяма популярност в приблизително 25 държави по света след неотдавнашното сътрудничество между две известни структури за финансови услуги - Apcopay и CoinPayments.

На 22 февруари CoinPayments, виден крипто платежен портал, официално обяви партньорството си с Apcopay, глобална платформа за плащания.

Apcopay безпроблемно интегрира CoinPayments в своята платежна екосистема, предоставяйки на клиентите си достъп за извършване на финансови транзакции с помощта на разнообразни криптовалути. Въпреки че CoinPayments може да се похвали с поддръжка на над 2,300 криптоактива, тя е подбрала 175 токена за целите на плащанията. Сред тези избрани токени Shiba Inu (SHIB), се очертава като значима криптовалута, достъпна за плащания чрез CoinPayments.

Като използва стабилната инфраструктура на крипто платформата, Apcopay разшири достъпа на потребителите до Shiba Inu, предоставяйки достъп до крипто плащания на над 1,200 търговци на своята платформа, обхващаща 25 държави.

Чрез интеграцията на CoinPayments в Apcopay потребителите на двете платформи ще се радват на безпроблемен достъп до плащанията с SHIB, което ще улесни глобалното приемане на криптовалутата.

В последно време плащанията с Shiba Inu придобиха все по-голяма популярност, като над 10 различни компании, включително Binance, приеха монетата като глобален метод за плащане. SHIB може да се похвали с динамична общност от хиляди ентусиасти, които активно придобиват и съхраняват тези токени за транзакции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.