Home

Министърът на правосъдието на Черна гора обсъжда основателя на Terra (LUNA) със SEC

24.05.2024 5:00 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Министърът на правосъдието на Черна гора обсъжда основателя на Terra (LUNA) със SEC

Министърът на правосъдието на Черна гора, Андрей Милович, и генералният директор на Капиталa, интернационалните и европейски проекти за финансиране, Драгутин Джекович, наскоро участваха в дискусии с делегация от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC).

Екипът на SEC се състоеше от директор на разследванията, Гурбир Гревал, ръководител на звеното за криптоактиви и кибер пространството (CACU), Дейвид Хърш, заместник-директор на CACU, Хорхе Тенриеро, заместник-директор на Службата по международни въпроси (OIA), Матю Грейнер и старши специален съветник (OIA), Марли Милър.

Срещата беше съсредоточена върху изчерпателен преглед на функциите на SEC, със специален фокус върху наблюдението и защитата на инвеститорите, участващи в транзакции на фондовия пазар и търговия с криптовалута. Министър Милович получи представа за правната рамка, регулираща тези дейности, наличните правни средства за защита на инвеститорите и протоколи за различни сценарии.

Сред обсъжданите теми беше разследването на SEC срещу основателя на Terra (LUNA) До Куон. Министър Милович беше информиран за резултатите от разследването и текущото съдебно производство срещу До Куон в Съединените щати.

Министър Милович подчерта значението на международното сътрудничество за защита на инвеститорите и борбата с измамите на финансовия пазар. Той изрази благодарност на представителите на SEC за подробния брифинг и обмена на ценна информация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Компания уреди спор със SEC на тема продажба на нерегистрирани ценни книжа

На 27 септември Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) уреди обвиненията срещу децентрализираната автономна организация (DAO) на Mango Markets и фондацията Blockworks във връзка с продажбата на нерегистрирани ценни книжа.

28.09.2024 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov

ФБР конфискува милиони от крипто измами, насочени към граждани на САЩ

Властите са конфискували над $6 милиона в криптовалута, свързани с базирани в Югоизточна Азия измамници, които са се насочили към американски граждани с измамни инвестиционни схеми.

28.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто платформа с интересно предложение след хакерска атака за милиони

Неотдавнашен пробив в сигурността на платформа за възстановяване на криптовалути Bedrock доведе до загуба на около $2 милиона поради уязвимост на смарт договор в нейните трезори uniBTC.

28.09.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Поредния крипто протокол претърпя хак: Вътрешен човек ли е причината?

Наскоро Onyx Protocol претърпя значителен експлойт, който доведе до загуба от $3.8 милиона.

28.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.