Home

Биткойн: Трейдър разкри плановете си за купуване на BTC – ето какво мисли

15.05.2023 20:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Трейдър разкри плановете си за купуване на BTC – ето какво мисли

Лицето, което успешно се възползва от ралито на Биткойн (BTC) тази година и продаде на цена от $30,000, очерта плановете си за повторно навлизане на крипто пазарите.

По време на неотдавнашна стратегическа сесия анализаторът, познат като “DonAlt“, предположи, че поведението на цената на Биткойн може да наподобява моделите, наблюдавани в началото на март тази година.

Според DonAlt BTC е преживял значителен мечи капан през март, когато е пробил под нивото на подкрепа от $21,000, само за да се възстанови скоро след това и да се покачи към $30,000.

Трейдърът споделя, че подобна възможност може да възникне за BTC, след като той проби подкрепата на ниво $27,200 и достигна дъно от $26,270 миналата седмица.

В тази конкретна ситуация DonAlt предлага да бъдете нащрек за това.

Пробивът на нивото на подкрепа ($27,200) може да се разглежда като положителен знак и потенциално да представлява възможност за търговия.

DonAlt изрази желание да се възползва от подобна ситуация.

Въпреки че експертът вярва, че все още има шанс биковете на BTC да си възвърнат контрола върху пазарите, той предупреждава, че Биткойн остава мечи, докато търговската му стойност остава под $27,200.

Пробивът означава мечи настроения. До надхвърлянето на тази граница ситуацията остава меча. Разглеждането на пробива като неуспех няма смисъл, докато той действително не се провали.

При неотдавнашния пробив на важно ниво би било по-разумно да не се излиза от пазара или да се избягва търговия в тази посока, освен ако подкрепата не бъде успешно възстановена.

Това би предоставило доказателство за сила, би установило насочваща тенденция и би предложило сигурна позиция за управление на риска.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво може да очакваме от Биткойн през юли?

Юни е исторически труден месец за Биткойн (BTC) и тази година не е изключение. През посл Биткойн отбеляза близо 5% спад през последните 24 часа, продължавайки обичайния си модел на лошо представяне през този месец.

24.06.2024 23:00 1мин. четене

3 причини за спада на цената на Биткойн

През последните 7 дни Биткойн загуби почти 7.5% от стойността си, спадайки до около $61,000 към момента на писане на статията. 

24.06.2024 21:00 2мин. четене

Цената на Биткойн падна под $60,000

Силните мечи настрония завладяха пазара на криптовалути като през целия ден, както Биткойн, така и алткойните се търгуваха на червено.

24.06.2024 20:32 1мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.