Home

XRP: Тревожен тренд за алткойна

28.11.2022 18:49 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

Сега обаче токенът изпитва устойчив натиск от продажби, губейки над $1.2 милиарда пазарна капитализация в рамките на 24 часа.

Според данни към момента на писане на статията XRP има пазарна капитализация от $19.09 милиарда към 28 ноември и се търгува за $0.379.

Анализ на цената на XRP

Според мнозина има вероятност инвеститорите да прибират печалби от неотдавнашното рали на актива. Интересното е, че корекцията намали надеждите на общността на XRP активът да си възвърне нивото от $0.50.

Освен това нивото от $0.38 действа като критична зона на съпротива и пробивът му може да доведе до евентуална ценова корекция. Като цяло, ако мечките упражнят по-голямо господство върху XRP, токена вероятно ще коригира до $0.35.


СВЪРЗАНО: Ето какво трябва да следят инвеститорите в XRP


Технически анализ на токенът

На фона на устойчивия натиск от продажби на XRP техническият анализ на токена е мечи, като обобщението на дневните измерители сочи “продава” при 15, докато пълзящите средни са за “силна продажба” при 13. На други места осцилаторите са “неутрални” при 8.

Смята се, че токенът ще търси тласък от текущото дело на SEC. През последните месеци XRP има склонност да регистрира ценово рали, когато Ripple постигне незначителни победи в делото.

Тъй като делото наближава своя край се предполага, че и двете страни ще се стремят да уредят въпроса. Ако делото е в полза на Ripple, XRP ще се повиши и ще повлияе на общия пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.