Home

Настоящата крипто зима не е толкова страшна, според проучване на Coinbase

24.11.2022 9:19 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Настоящата крипто зима не е толкова страшна, според проучване на Coinbase

Проучването е проведено преди срива на FTX и в него са взели участие 140 институционални инвеститори, за да опознаят текущите нагласи и перспективи по отношение на дигиталните активи от началото на настоящата крипто зима.

Проучването за перспективите пред дигиталните активи през 2022 г. показва, че над 60% от инвеститорите, които в момента инвестират в крипто, са увеличили алокациите си през последната 1 година, а едва 12% са ги намалили.

Според екипа зад проучването институционалните инвеститори продължават да имат дългосрочен поглед върху дигиталните активи въпреки понижаването на цените им. Също така 58% от инвеститорите биха увеличили алокациите си през следващите 3 години, а 59% от анкетираните използват или планират да използват подхода “купи и дръж“.

Въпреки широката вяра в криптовалутите едва 7.9% от анкетираните институционални инвеститори очакват, че цените на дигиталните активи ще се повишат през следващата 1 година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Лайткойн (LTC): Ето защо алткойнът скочи с 30% за 24 часа


Участниците в проучването оценяват преди всичко спазването на регулаторните изисквания при избора на крипто партньор, следвани от доверие и сигурност. След имплозията на управляваната от Сам Банкман-Фрийд компания FTX, централизираните борси се помъчиха да докажат резервите си в опит да покажат прозрачност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.