Home

Coinbase (COIN): Акциите на компанията се сринаха до ново дъно

22.11.2022 18:35 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase (COIN): Акциите на компанията се сринаха до ново дъно

Излгежда че Coinbase също страда от широкия спад в крипто сектора, тъй като акциите на американската крипто борса Coinbase стигнаха до ново дъно, тъгувайки се за $41.2 към момента на писане на статията.

Цената е спаднала с около 90% спрямо най-високия си исторически връх от $429 през април 2021 г. Именно тогава крипто борсата се превърна в публично търгувана компания.

Въпреки че американската крипто борса няма пряка връзка с изпадналата в ликвидна криза компания на Сам Банкман-Фрийд, изглежда продължаващата криза с криптовалутите намали институционалното доверие в крипто индустрията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Продължавам да вярвам в Биткойн въпреки FTX


Bank of America понижи рейтинга на акциите на американската крипто борса до неутрален по-рано този месец, тъй като крипто борсата е изправена пред редица трудности. В същото време от банковият гигант подчертаха, че според тях Coinbase няма да бъде поредния FTX. 

Опитите на Брайън Армстронг, главния изпълнителен директор на компанията, да успокои пазара изглежда не са постигнали успех, тъй като COIN продължава да се срива в синхрон с водещите криптовалути.

Въпреки че в момента крипто секторът се намира в средата на най-тежката си криза до момента, Брайън Армстронг неотдавна заяви, че продулжава да бъде “бичи настроен както винаги” по отношение на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.