Home

След над 150% скок на DOGE, ще последва ли Шиба Ину?

30.10.2022 19:53 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След над 150% скок на DOGE, ще последва ли Шиба Ину?

Saniment сподели анализ, сочещ че Шиба Ину (SHIB) може да последва подема на Dogecoin (DOGE).

Santiment твърди, че SHIB започва да набира известна инерция, след като демонстрира сила в двойката си с Биткойн.

От която и страна на оградата да сте по отношение на мемекойни като DOGE и SHIB, не може да се отрече, че те са имали своите моменти на значителни печалби. Шиба Ину исторически е следвал скоците при Dogecoin. Наблюдавайте обема на търговията на нашата графика.

Според графиката на Santiment биковете на Шиба Ину показват признаци на живот, тъй като двойката SHIB/BTC отбелязва значително увеличение на обема, което предполага, че търговците залагат на меме токенът, който надминава Биткойн.

Към момента на писане на статията меме алткойнът се търгува около $0.00001189, което е с над 8% повече за деня. В същото време Биткойн се търгува за $20,800, което е с малко над 1% повече през последните 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ:


Най-големите 5,000 Етериум кита отново акумулират SHIB

Според услугата най-големите 5,000 ETH кита притежават SHIB на стойност над $94.2 милиона, което представлява увеличение от 4.5% спрямо по-ранната стойност от $89.7 милиона, която беше регистрирана в петък.

Поглеждайки към самия Биткойн, Santiment разкри, че дългосрочните бикове продължават да държат Биткойн, тъй като предлагането на BTC на криптоборсите спада до ниво, наблюдавано за последен път през ноември 2018 г.

С връщането на Биткойн над $20,700, търговците изглежда са доволни от дългосрочното задържане, тъй като монетите продължават да се отдалечават от борсите. Със съотношението на BTC на борсите до 8.3%, то е най-ниското, наблюдавано от четири години насам. Октомври е месец на голям отлив на средства от борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.