НАЧАЛО Алткойни

След над 150% скок на DOGE, ще последва ли Шиба Ину?

октомври 30, 2022 19:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След над 150% скок на DOGE, ще последва ли Шиба Ину?

Saniment сподели анализ, сочещ че Шиба Ину (SHIB) може да последва подема на Dogecoin (DOGE).

Santiment твърди, че SHIB започва да набира известна инерция, след като демонстрира сила в двойката си с Биткойн.

От която и страна на оградата да сте по отношение на мемекойни като DOGE и SHIB, не може да се отрече, че те са имали своите моменти на значителни печалби. Шиба Ину исторически е следвал скоците при Dogecoin. Наблюдавайте обема на търговията на нашата графика.

Според графиката на Santiment биковете на Шиба Ину показват признаци на живот, тъй като двойката SHIB/BTC отбелязва значително увеличение на обема, което предполага, че търговците залагат на меме токенът, който надминава Биткойн.

Към момента на писане на статията меме алткойнът се търгува около $0.00001189, което е с над 8% повече за деня. В същото време Биткойн се търгува за $20,800, което е с малко над 1% повече през последните 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ:


Най-големите 5,000 Етериум кита отново акумулират SHIB

Според услугата най-големите 5,000 ETH кита притежават SHIB на стойност над $94.2 милиона, което представлява увеличение от 4.5% спрямо по-ранната стойност от $89.7 милиона, която беше регистрирана в петък.

Поглеждайки към самия Биткойн, Santiment разкри, че дългосрочните бикове продължават да държат Биткойн, тъй като предлагането на BTC на криптоборсите спада до ниво, наблюдавано за последен път през ноември 2018 г.

С връщането на Биткойн над $20,700, търговците изглежда са доволни от дългосрочното задържане, тъй като монетите продължават да се отдалечават от борсите. Със съотношението на BTC на борсите до 8.3%, то е най-ниското, наблюдавано от четири години насам. Октомври е месец на голям отлив на средства от борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.