НАЧАЛО Алткойни

След над 150% скок на DOGE, ще последва ли Шиба Ину?

октомври 30, 2022 19:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След над 150% скок на DOGE, ще последва ли Шиба Ину?

Saniment сподели анализ, сочещ че Шиба Ину (SHIB) може да последва подема на Dogecoin (DOGE).

Santiment твърди, че SHIB започва да набира известна инерция, след като демонстрира сила в двойката си с Биткойн.

От която и страна на оградата да сте по отношение на мемекойни като DOGE и SHIB, не може да се отрече, че те са имали своите моменти на значителни печалби. Шиба Ину исторически е следвал скоците при Dogecoin. Наблюдавайте обема на търговията на нашата графика.

Според графиката на Santiment биковете на Шиба Ину показват признаци на живот, тъй като двойката SHIB/BTC отбелязва значително увеличение на обема, което предполага, че търговците залагат на меме токенът, който надминава Биткойн.

Към момента на писане на статията меме алткойнът се търгува около $0.00001189, което е с над 8% повече за деня. В същото време Биткойн се търгува за $20,800, което е с малко над 1% повече през последните 24 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ:


Най-големите 5,000 Етериум кита отново акумулират SHIB

Според услугата най-големите 5,000 ETH кита притежават SHIB на стойност над $94.2 милиона, което представлява увеличение от 4.5% спрямо по-ранната стойност от $89.7 милиона, която беше регистрирана в петък.

Поглеждайки към самия Биткойн, Santiment разкри, че дългосрочните бикове продължават да държат Биткойн, тъй като предлагането на BTC на криптоборсите спада до ниво, наблюдавано за последен път през ноември 2018 г.

С връщането на Биткойн над $20,700, търговците изглежда са доволни от дългосрочното задържане, тъй като монетите продължават да се отдалечават от борсите. Със съотношението на BTC на борсите до 8.3%, то е най-ниското, наблюдавано от четири години насам. Октомври е месец на голям отлив на средства от борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене