Home

Смартфоните са жизненоважни за криптовалутите – InvestAnswers

10.10.2022 11:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Смартфоните са жизненоважни за криптовалутите – InvestAnswers

Популярен крипто анализатор твърди, че смартфоните могат да доведат огромни вълни от нови потребители в света на дигиталните активи.

В ново видео водещият на канала InvestAnswers каза, че опростените мобилни крипто портфейли могат да бъдат това, което ще накара обществеността да приеме виртуалните активи.

Ако можете да опростите портфейла, можете да промените играта и точно тук се намесва [съсъздателят на Solana Анатолий Яковенко]. Големият план за решение за масово приемане на криптовалутите е портфейл, интегриран в смартфон, и това може да помогне за глобалната икономическа свобода.

Анализаторът казва, че мобилните телефони вече имат всички необходими атрибути за поддръжка на крипто портфейли за масите, включително вградени функции за сигурност.

Защо телефонът? Какво е толкова специално в телефона? Защо не е просто лаптоп или интернет? Е, повече хора имат телефони, отколкото каквото и да било друго. А също така, с портфейл в телефона, [всичко] е по-добро, по-евтно, по-бързо. Освен това е напълно автентичен, защото в смартфона има куп функции, които са много важни…

Пръстови отпечатъци и сканиране на ретината, и всички подобни неща, които стават ключови и критични. Това ще даде на потребителите много по-голяма увереност при транзакциите и криптовалутите занапред.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Доминантността на актива започва да се възстановява


През юни Solana Mobile, дъщерно дружество на Solana Labs, представи смартфон с поддръжка на Web3, наречен Saga. Приблизително по същото време Яковенко заяви, че целта на мобилния телефон е да направи транзакциите и управлението на крипто активи “толкова невероятни, колкото използването на Apple Pay”.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.