Home

Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

09.10.2022 17:04 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн ще изпъкне следващия бичи пазар – Р. Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs, Раул Пал твърди, че един конкретен съперник на Етериум (ETH) вероятно ще засенчи останалите крипто пазари през следващия бичи цикъл.

В ново издание на “Ask me anything” основателят на Real Vision казва, че макар блокчейнът на Solana (SOL) да е имал технически проблеми напоследък, това не отменя високата активност на веригата и растежа на мрежата.

Харесвам Solana. Да, разбирам, че веригата продължава да изпитва проблеми. Също разбирам, че всички знаят това, така че в това няма никакво информационно предимство. Ето защо ако оцелее [след проблемите] и е един от най-големите крипто протоколи, и има повече активност от всяка друга верига извън Етериум, тогава вероятността Solana да се представи добре в следващия цикъл за мен е много голяма.

Пал смята, че повечето класове активи се движат от нарастването на балансите на централните банки, а когато те се разширяват са склонни да обезценяват фиатните валути.

Макроекспертът казва, че единствените сектори, които обикновено се представят по-добре от обезценяването на валутите в реално изражение, са акциите на криптовалутите и технологиите, поради което той остава дългосрочен бик по отношение на дигиталните активи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?


Интересното, е, че когато разделите всичко на баланса на централните банки, се вижда кое се представя по-добре от обезценяването на фиатните валути. Само няколко неща в света. Tова са криптовалутите [Биткойн, Етериум] и технологичните акции, защото са светски тенденции в технологиите. Нищо друго не превъзхожда баланса на Фед. Дори недвижимите имоти се търгуват неутрално. Търгувията с тях върши работата, поддържате богатството си, но не го увеличавате.

Цялото издание може да гледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.