Home

Binance готови да похарчат $1 милиард за придобивания

08.10.2022 10:20 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance готови да похарчат $1 милиард за придобивания

Binance, най-голямата крипто борса в света е инвестирала стотици милиони в платежни услуги, NFT, DeFi и TradFi.

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао твърди, че компанията му е готова да похарчи повече от $1 милиард за сделки за придобиване само през 2022 г., съобщава Bloomberg.

Досега гигантът в областта на криптовалутите е похарчил $325 милиона през 2022 г., което е два пъти повече от сумата, която е била инвестирана през миналата година.

Binance направи изявление за потенциално придобиване на дял в медията Forbes на стойност $200 милиона. Стремежът на компанията към придобивания идва в условията на тежък мечи пазар. Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) загубиха повече от 70% от стойността си, докато някои големи компании, като Celsius, се сринаха.

Въпреки това Джао вярва, че на този пазар има много възможности. Досега Binance е инвестирала в 67 проекта през тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очакваме още 6-12 месеца мечи пазар, според основателя на Solana


В неотдавнашно интервю милиардерът сподели похвални думи за незаменимите токени (NFT).

Криптовалутният магнат изрази мнение, че е тесногърдо да се гледа на дигиталните колекционерски активи само като на снимки на маймуни. Той обясни, че технологията може да се използва за издаване на университетски дипломи, предлагане на билети за концерти и т.н. Според Джао Binance се интересува от инвестиции в компании за игри и електронна търговия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.