Home

Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?

24.09.2022 16:37 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво да очакваме от цената на Етериум (ETH)?

Докато пазарът на криптовалути все още е на червено, трейдърите разглеждат какво може да им даде представа за бъдещето на Етериум (ETH).

Ценовата графика Етериум с Rainbow индикатора на Blockchaincenter, създадена от Über Holger, която показва миналото представяне на децентрализирания финансов (DeFi) актив, за да се опита да даде представа за поведението му занапред.

Що се отнася до краткосрочните прогнози, графиката посочва $1,288 като дъно на Етериум (“Fire Sale” или продажба на силно занижени цени, доста под пазарната стойност на актива) във виолетовата си лента за 29 септември 2022 г. 

В същото време прогнозата за края на годината за нейния най-бичи сценарий (“Максимална територия на балона”), отбелязана с розов цвят, показва, че Етериум може да стане свидетел на скок до $28,527 на 1 януари 2023 г.

етериум графика

Що се отнася до краткосрочния сценарий на натрупване на актива, графиката предвижда Етериум да стигне нивото от $2,568 на 27 септември 2022 г., докато зоната на натрупване в края на годината предполага около $3,044 на 1 януари 2023 г.

Тези прогнози трябва да се приемат с известен скептицизъм. Според създателя на графиката:

Rainbow Charts не може да предсказва цената на криптовалутите.

Към момента пазарната капитализация на Етериум е $162 милиарда, като по данни на CoinMarketCap

Същевременно данните показват, че интересът на инвеститорите към продажбата на Етериум се е покачил през последните 12 месеца, регистрирайки ръст от 16%. Както отразихме, голямата международна банка JPMorgan изрази опасенията си относно бъдещето на мрежата след Сливането.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто лобисти се присъединяват към делото на SEC срещу Ripple


Анализаторът, подвизаващ се под прозвището “Smart Contracter”, каза на своите последователи в Twitter, че Етериум е близо до завършване на корекцията си. 

Smart Contracter прогнозира, че до следващия месец ETH ще падне до около $1,200, преди да се покачи към целта си над $2,000. 

Намираме се във финалната инерция на тази корекция на ETH, коригирайки ръста от юли. Начертахме това стъпка по стъпка от върха през август, остават ни само още около 10% надолу, преди да започнем да търсим дългосрочни покупки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.