Home

Helium (HNT) мигрира към блокчейна на Solana

24.09.2022 13:02 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Helium (HNT) мигрира към блокчейна на Solana

Децентрализираната безжична мрежа Helium (HNT) официално преминава към блокчейна Solana (SOL), след като гласуване на общността потвърди решението.

В четвъртък Фондация Helium обяви, че нейната общност е одобрила преместването с мнозинство от 81.41% от гласовете.

Скот Сигел, главен оперативен директор на фондацията, каза:

Имаме амбициозна мисия за разгръщане и управление на безжични мрежи в голям мащаб и преминаването към Solana ни позволява да го направим. Solana има доказан опит в задвижването на някои от най-важните децентрализирани инициативи в света и те бяха очевиден избор за нас да си партнираме. Преминаването към блокчейн на Solana ни позволява да съсредоточим усилията си върху мащабирането на мрежата, за разлика от управлението на самия блокчейн.

Фондация Helium обяви за първи път намерението си да мигрира екосистемата към Solana в края на август, когато HNT се търгуваше на цена от около $6. През следващата седмица токенът поевтиня до най-ниската си стойност от $3.33.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Добра възможност ли представлява Шиба Ину (SHIB)?


Оттогава Helium (HNT) се възстанови частично и към момента на публикуване на статията се търгува на цена от $4.68, докато Solana (SOL) се търгува на $34.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.