НАЧАЛО Алткойни

Helium (HNT) мигрира към блокчейна на Solana

септември 24, 2022 13:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Helium (HNT) мигрира към блокчейна на Solana

Децентрализираната безжична мрежа Helium (HNT) официално преминава към блокчейна Solana (SOL), след като гласуване на общността потвърди решението.

В четвъртък Фондация Helium обяви, че нейната общност е одобрила преместването с мнозинство от 81.41% от гласовете.

Скот Сигел, главен оперативен директор на фондацията, каза:

Имаме амбициозна мисия за разгръщане и управление на безжични мрежи в голям мащаб и преминаването към Solana ни позволява да го направим. Solana има доказан опит в задвижването на някои от най-важните децентрализирани инициативи в света и те бяха очевиден избор за нас да си партнираме. Преминаването към блокчейн на Solana ни позволява да съсредоточим усилията си върху мащабирането на мрежата, за разлика от управлението на самия блокчейн.

Фондация Helium обяви за първи път намерението си да мигрира екосистемата към Solana в края на август, когато HNT се търгуваше на цена от около $6. През следващата седмица токенът поевтиня до най-ниската си стойност от $3.33.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Добра възможност ли представлява Шиба Ину (SHIB)?


Оттогава Helium (HNT) се възстанови частично и към момента на публикуване на статията се търгува на цена от $4.68, докато Solana (SOL) се търгува на $34.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.