НАЧАЛО Алткойни

Добра възможност ли представлява Шиба Ину (SHIB)?

септември 23, 2022 12:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Добра възможност ли представлява Шиба Ину (SHIB)?

Шиба Ину (SHIB) е изминала дълъг път от създаването си, особено като се има предвид нейното шеговито естество.

Разработките на SHIB екосистемата

SHIB е втората по големина “меме монета” по пазарна капитализация. Но тя е сериозен конкурент на DOGE, тъй като го изпреварва по отношение на развитието.

Екипът, който стои зад Шиба Ину, работи по списък с инициативи за изграждане на своята екосистема. От изгаряния на SHIB, SHIB Metaverse и играта Shiba Inu Eternity, има редица интересни разработки, свързани с проекта.

Тъй като целият крипто пазар е на червено, сега може да е момента да се разгледат всевъзможни проекти за потенциални бъдещи инвестиции. Както Уорън Бъфет каза, “бъдете алчни, когато другите се страхуват”.

По данни на CoinMarketCap предлагането на SHIB в обращение е 589,735,030,408,323. При такъв огромен брой в обращение ще отнеме много време, докато SHIB достигне някакви по-високи стойности. Особено в условията на спадащ, продължителен мечи пазар, отскокът на цената на Шиба Ину не изглежда вероятен.

Движенията на Шиба Ину

През октомври 2021 г. алткойнът достигна своя исторически връх от $0.00008845. Понастоящем се търгува на цена от $0.00001088, като през последните 24 часа е паднала с 0.6%. SHIB достигна най-ниската си стойност от $0.0000102 през последните 24 часа.

шиба ину графика

Активът се колебае около подкрепата си от $0.00001040, след като загуби нивото от $0.00001800.

Дневната графика на Шиба Ину също показва известен потенциал, тъй като достига подкрепата си на $0.00001040, което може да се окаже добре за монетата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Нещата не изглеждат добре за Биткойн – Джош Рейджър


Едва ли ще има възход в мечия пазар

Но вероятността за по-нататъшни спадове под $0.00001000 е висока, така че трейдърите трябва да имат предвид, че има риск от загуби. Особено по време на мечи пазар вероятността за бичи обрат е ниска. В резултат на това надали е добра идея да се наливат средства на пазара без подходящ рисков анализ и доказателства за потенциален пробив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.