Home

Blockchain.com открива офис в Дубай

10.09.2022 18:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Blockchain.com открива офис в Дубай

Платформата за блокчейн портфейли и обмен на криптовалути Blockchain.com получи одобрение от Регулаторния орган за виртуални активи на Дубай

Регулаторният орган за виртуални активи на Дубай (VARA) вече даде одобрение на дъщерните дружества на Crypto.com, OKX и FTX да предлагат в емирството услуги, свързани с криптовалути.

Според петъчен доклад на Ройтерс VARA са подписали споразумение, което ще позволи на Blockchain.com да открие офис в Дубай. Понастоящем криптофирмата разполага с няколко офиса в Северна Америка, Европа, Южна Америка и Сингапур.

Откакто през март министър-председателят и владетел на Дубай шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум обяви създаването на крипторегулатор и съпътстващ закон, VARA дадоха одобрение на дъщерните дружества на Crypto.com, OKX и FTX да предлагат свързани с крипто услуги в емирството. През юли Ал Мактум стартира стратегия за метавселената, която има за цел да създаде повече от 40,000 виртуални работни места в Дубай до 2030 г.


СВЪРЗАНО : Пазарната оценка на Blockchain.com се изстреля до $14 милиарда


Една от най-старите инфраструктурни фирми за Bitcoin със седалище в Лондон, Blockchain.com се стреми и към регулаторно одобрение в Италия, Франция, Испания и Нидерландия. През август паричният орган на Каймановите острови официално разреши на Blockchain.com да управлява борса и да предоставя попечителски услуги. След кръга на финансиране през март се съобщава, че криптофирмата е оценена на $14 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Регулации Новини

Италия затяга законите за крипто сектора

Италия е готова да въведе строги мерки за борба с манипулирането на крипто пазара като част от по-широки усилия за засилване на надзора спрямо риска в сектора.

21.06.2024 11:23 1мин. четене

Още един американски щат отмени лиценза на Binance.US

Binance.US, американският клон на крипто борсата Binance, в момента е изправен пред интензивен регулаторен контрол, който може да застраши позициите му на пазарa в САЩ.

21.06.2024 6:30 1мин. четене

Индия глоби крипто борсата Binance с $2.25 милиона

Индийското звено за финансово разузнаване (FIU) наложи глоба на крипто борсата Binance в размер на 188.2 млн. рупии ($2.25 милиона) за предоставяне на услуги на индийски клиенти, без да са спазени разпоредбите на страната за борба с прането на пари (AML).

20.06.2024 16:00 1мин. четене

Бразилия въвежда нови регулации за чуждестранните крипто бизнеси

Бразилия е проактивна в приемането на криптовалутите и световните крипто пазари, като на големите борси Binance, Coinbase, OKX и KuCoin се обръща по-сериозно внимание.

20.06.2024 8:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.