НАЧАЛО Алткойни

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията следващата седмица

27.05.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията следващата седмица

Пазарът на криптовалути започва да се възстановява от скорошния спад, показвайки положителни признаци, които биха могли да означават продължение на бичия тренд.

След фаза, характеризираща се с широко разпространена паника и тежки продажби, пазарът започва да се издига, отваряйки нови възможности за инвестиции.

Данните на CoinGlass показват средния индекс на относителна сила (RSI) при 54.56, което предполага стабилни условия за търговия без ясен бичи или мечи наклон. Тази стабилност създава възможност за инвеститорите да идентифицират активи, които са били свръхпродадени и може да са готови за възстановяване.

TRON (TRX): TRON в момента се оценява на $0.11349, след минимален спад през последното денонощия.

Показанията му за RSI – 31.4 на 4-часовите, 27.15 на 12-часовите и 34.07 на 24-часовите графики – показват, че е бил свръхпродаден, което предполага потенциално достигане на дъното и го прави кандидат за стратегическа покупка.

Bluzelle (BLZ): Bluzelle, сега на цена от $0.267 с ръст от 3,9%, показва признаци на ранно възстановяване.

Неговите RSI резултати от 37.86 (4-часов), 29.15 (12-часов) и 26.89 (24-часов) също сочат условия на свръхпродаденост, намеквайки за възможна скок на цената в съответствие с възстановяването на пазара.

Докато свръхпродаден RSI може да сигнализира за потенциални печалби, той не е гаранция за възстановяване на цената. Инвеститорите трябва да са наясно с високата волатилност на пазарите на криптовалута, тъй като условията могат да се променят бързо.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.