НАЧАЛО Финтех

1inch разработи свой хардуерен портфейл

януари 20, 2023 15:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
1inch разработи свой хардуерен портфейл

1inch Network разработи хардуерен портфейл, който има за цел да предостави на офлайн крипто потребителите сигурно устройство за съхранение на техните активи.

Хардуерният портфейл ще предлага сигурен начин за съхранение на частните ключове на офлайн потребителите. Той ще се предлага заедно със съществуващия уеб базиран портфейл на 1inch.

Според информацията в процеса на създаване на устройството е било обърнато специално внимание на дизайна му. В резултат на това е създаден компактен портфейл с размерите на банкова карта, който тежи само 70 грама и е тънък 4 мм.

Портфейлът ще бъде безжично устройство, ще има 2.7-инчов сензорен дисплей и ще има презареждаща се батерия, а потребителите ще могат да подписват транзакции безжично с помощта на NFC технология или QR кодове.

Устройството преминава през последните етапи на разработване и тестване, преди да бъде пуснат в продажба по-късно тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн е готов да удвои цената си, твърди трейдър


1inch е най-големият агрегатор на децентрализирани борси по дневен обем. Проектът позволява на търговците да получат достъп до ликвидност от множество децентрализирани борси за размяна на токени от една платформа. Само през изминалата седмица агрегатора е обработил над $1.8 милиарда в обем на търговията.

Когато устройството е напълно готово и стъпи на пазара то ще се сблъска с конкуренцията на по-големи играчи в сектора като Trezor и Ledger.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Южна Корея ще пусне нова система за проследяване на криптовалути

Министерството на правосъдието в Южна Корея обяви плановете си да въведе система за криптографско проследяване.

януари 29, 2023 15:00 2 мин. четене

Injective стартира екосистемен фонд в размер на $150 милиона

Създадената през 2018 г. блокчейн технология Injective обяви въвеждането на екосистемен фонд на стойност $150 милиона, за да подпомогне разработчиците, които разработват в мрежата Cosmos.

януари 28, 2023 8:10 2 мин. четене

Поверителността на личните данни при използване на дигитално евро

Дигиталното евро ще бъде свободно за ползване и достъпно за всички, но законодателите ще решат до каква лична информация ще има достъп банката, заяви Европейската централна банка в изявление от 23 януари.

януари 25, 2023 21:32 2 мин. четене

Този крипто сектор ще бъде основата на следващия бичи пазар – Pantera Capital

Според гиганта Pantera Capital един от секторите на дигиталните активи ще бъде жизнената сила на следващия бичи пазарен цикъл.

януари 25, 2023 19:34 3 мин. четене