НАЧАЛО Други

14 милиарда долара излезнаха от крипто пазара

НОЕ. 19, 2018 18:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 14 милиарда долара излезнаха от крипто пазара

През последните 24 часа повече от 14 милиарда долара изчезнаха от крипто пазара, като Биткойн (BTC) спадна с пет процента.


Биткойн, най-доминантната криптовалута на пазара по отношение на цена, пазарна капитализация и обем, демонстрира най-малките загуба от всички големи валути.


Биткойн Кеш  (BCH), Етериум (ETH), Ripple ( XRP ), Stellar (XLM), Litecoin (LTC), EOS и много други cryptocurrencies регистрираха загуби в диапазона от 7 до 15%.

Криптовалутите са в мечи пазар от януари 2018 г. и оттогава не са започнали адекватно средносрочно възстановяване.

Нивото от 6,000 долара беше добре подкрепено повече от шест месеца и всеки път, когато валутата спадаше до диапазона от 5,800 до 6,200 долара, тя се връщаше към 6,500 щатски долара.

За BTC имаше два възможни сценария: да защити нивото на съпротива от 6,000 долара, превръщайки го в ниво на подкрепа със силен краткосрочен импулс или да рискува да падне до долната област на $ 5,000.В доклада се казва:

Въз основа на текущите пазарни условия, значително увеличение на цената на големите криптовалути е малко вероятно. Но постепенното увеличение на цената, дължащо се на очакването за "Bakkt" до началото на декември, остава възможност, особено ако "Bakkt" спечели тласък сред инвеститорите на регулирания американски пазар.

Условията при BTC не бяха добри за краткосрочен пробив на $ 6,000, предвид ниския обем и интензивността на крипто пазара на 15-ти ноември.

Hsaka, крипто търговец и технически анализатор, каза, че през идните дни може да се направи повторно тестване от $ 5,600, с очаквания за възстановяване.

Тъй като Биткойн , който запази стабилността си от август до ноември, спадна значително спрямо щатския долар. Други големи криптовалути се борят да поддържат инерцията си.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света