НАЧАЛО Биткойн

10 нови битомата в Прага

май 29, 2018 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
10 нови битомата в Прага

General Bytes са инсталирали десет биткойн банкомати из метрото в Прага.

Биткойн банкоматите бързо се превръщат в често срещана услуга в най-големите световни градове, като чешката столица е най-новото място с десет нови инсталации.

Проектът, изпълнен от General Bytes, доставчик на криптовалута и блокчейн услуги, постави инсталациите на десет стратегически пункта за пътуващите в метрото.

Крипто банкоматите могат да бъдат намерени във Flora, Hlavni nadrazi, Zilicin, Florenc, Pankrac Dejvicka, Skalka, Cerny Most and Mustek.

Транзакции с крипто

С основните си функции, банкоматите, персонализирани от General Bytes, като част от стремежа си да станат „най-големият световен доставчик на Биткойн и блокчейн технологии“, ще позволи на потребителите безпроблемно да свържат мобилните си устройства към банкомат, за да обменят Биткойн за фиат или обратно.

Докато новите инсталации са предназначени за Биткойн транзакции, има разширена поддръжка за Monero , Dash и Litecoin.

Посетителите в галерията могат да получават BTC или поддържани токени по електронна поща от банкомата, да инициират издаването на карти за NFC портфейли директно от банкомата и удостоверяване на пръстовите отпечатъци в съответствие с финансовите практики на KYC и борбата с изпирането на пари.

Потребителите се насърчават да имат портфейл от GB, инсталиран на мобилния си телефон, за да бойкотират всички проблеми с мрежата и свързаността.

Гордейки се с това, което е знак за по-добри неща, които да дойдат от General Bytes, изявление на техния уеб сайт пише:

Нашата компания смята, че виртуалните валути представляват основен стълб на бъдещата свобода (не само финансова) в Интернет. Стойностите на нашето общество включват истината, правото на личен живот и свобода. 

Потребителите се надяват, че блокчейн софтуерната компания ще се справи с факта, че осигурява безпроблемна транзакция, базирана на „ниски разходи за поддръжка и несравнима стабилност на услугата и задача за дистанционна конфигурация“.

Ерата на крипто банкоматите?

С Биткойн и други, които продължават да получават одобрение по целия свят, ще има голяма нужда от банкомати за крипто, които да заменят тези за фиатни валути.

Въпреки това, всякакви преговори за това тези банкомати да заменят традиционните, ще бъдат твърде ранни, но не и изключени в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Ноември е втория най-лош месец за актива през 2022 г.

Ноември 2022 г. беше един от най-лошите месеци за двете най-популярни криптовалути – Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

декември 2, 2022 13:12 1 мин. четене

Това може да най-голямата заплаха за Биткойн (BTC)

Биткойн е създаден с цел да внесе финансова иновация и да адресира много от слабостите на текущата финансова система.

декември 2, 2022 10:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC) напуска борсите – какво означава това?

Близо 78% от общото предлагане на Биткойн в обращение е неликвидно, според данни на Glassnode, като по-малко от 22% от всички добити BTC сменят собствениците си.

декември 2, 2022 7:09 1 мин. четене

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене