НАЧАЛО Биткойн

Търгът за Биткойн NFT колекцията на Yuga Labs наближава

март 5, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търгът за Биткойн NFT колекцията на Yuga Labs наближава

Yuga Labs, известен създател на NFT, навлиза в сферата на Биткойн NFT с пускането на най-новата си колекция - TwelveFold.

Колекцията се състои от 300 токена, генерирани с помощта на усъвършенствана технология за 3D моделиране и други иновативни техники.

От 300-те НФТ 288 ще бъдат достъпни за продажба на обществеността. В същото време 12 ще бъдат запазени за дарители, дарения и благотворителни инициативи според обявление.

Търгът ще продължи 24 часа, като резултатите ще бъдат финализирани въз основа на последния завършен блок с Биткойн преди 15:00 ч. американско тихоокеанско стандартно време (PST) на 6 март. Търгът няма определена цена или насоки за наддаване, а резултатите ще зависят изцяло от пазарното търсене.

Yuga Labs преди това си спечели име, като доминираше на пазара на Етериум незаменяеми токени с две хитови колекции – Bored Ape Yacht Club и CryptoPunks. С пускането на TwelveFold обаче компанията прави първите си стъпки в Биткойн NFT пространството.

Биткойн NFT са уникални с това, че са вписани върху сатоши в блокчейна на BTC, което ги прави изключително сигурни и устойчиви на фалшифициране. Тези токени се създават, когато даден файл, като например художествено изображение, се запише или надпише в единици Биткойн, известни като сатоши – най-малките индивидуално разпознаваеми единици от актива.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Да очакваме ли корекция при BTC?


Ordinal Theory protocol направи възможно създаването на Биткойн NFT, като тези артикули са известни като “ординали”. Този вид незаменяеми токени придоби популярност, тъй като блокчейнът на флагманската криптовалута претърпя подобрения, които направиха по-евтино съхраняването на данни в единични транзакции.

Колекцията TwelveFold на Yuga Labs вероятно ще предизвика значителен интерес сред любителите на NFT, особено като се има предвид успехът на предишните колекции на компанията, базирани на Етериум. Този ход може да промени Биткойн NFT пространството и се очаква да предизвика повишен интерес към този растящ пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

MicroStrategy с поредната покупка на Биткойн в размер на $150 милиона

Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта на бизнес разузнаването MicroStrategy продължава да трупа Биткойн.

март 27, 2023 17:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене