НАЧАЛО Алткойни

Популярен алткойн може да скочи с 2,500% – реалистична прогноза?

септември 10, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярен алткойн може да скочи с 2,500% – реалистична прогноза?

Инвеститор, който точно определи дъното на крипто пазара през 2022 г., изразява бичи настроения към водещ конкурент на Етериум (ETH).

Реагирайки на неназовано лице, което призна онлайн, че е инвестирало бонус от $75,000 в Solana (SOL), Крис Бърниске каза, че инвестицията може да се превърне в $2 милиона.

Според основателя на Placeholder Capital и бивш ръководител на крипто отдела в ARK Invest, прогнозата му се основава на предположението, че Solana ще достигне цена, двойно по-висока от историческия си максимум от около $260, регистриран през ноември 2021 г.

Към момента на писане на статията Solana се търгува на цена от $19.4 и би трябвало да поскъпне с приблизително 2,551%, за да достигне предвидената от Бърниске цена от $520.

По-рано този месец крипто инвеститорът прогнозира, че Solana вероятно ще надмине Етериум по време на следващото пазарно рали.

Според Бърниске SOL има различни фактори, които му дават предимство, като например: ” подобрена функционалност, по-ниски такси, по-голяма пропускателна способност, липса на хайп – всички признаци на нов продуктов цикъл, който се възражда“.

Крипто инвеститорът също така наскоро заяви, че е малко вероятно Solana, както и Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), да достигнат нови дъна през 2023 г. и че дългосрочният им възходящ тренд ще продължи и през следващите две години.

Въпреки това прогнозата за 2,551% скок на SOL изглежда малко вероятна в обзоримото бъдеще, имайки предвид моментните пазарни настроения и цялостната посока на крипто пазарите. Solana все още не се е затвърдила като надеждна мрежа, въпреки че е сред най-големите криптовалути по-пазарна капитализация.

С потенциалното приемане на спот Биткойн ETF обаче, нещата могат да се променят, тъй като много инвеститори и анализатори прогнозират, че покрай флагманската криптовалута, повечето алткойни ще тръгнат нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.