НАЧАЛО Биткойн

Значителните фази, в които да се очаква бичи пазар през 2019-та

февруари 11, 2019 18:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Значителните фази, в които да се очаква бичи пазар през 2019-та

Откакто Биткойн падна под $ 6000 през 2018 г., големият бик губи инерция както в обема, така и в пазарната цена

Биткойн напусна целия криптовалутен пазар в лошо състояние миналата година и оттогава общността спекулира с период от време, който най-вероятно ще бъде нужен да съживи токена и да го върне в интензивен бичи пазар.

Миналата година, няколко анализатори на криптовалути оттеглиха своите прогнози, тъй като стана още по-ясно, че Биткойн ще изисква нещо повече от само рали придружено от пъмп и дъмп, за да започне бича тенденция. В същото време, няколко други Биткойн ентусиасти предвиждаха нови най-високи стойности през 2019-та, като се има предвид, че SEC и други топ инвеститори най-вероятно ще решават за различни фактори, които ще повлияят на растежа на BTC през тази година и ще роди сериозен бичи период.

Биткойн ETF

Докато предложението на близнаците Уинкълвос за ETF беше отхвърлено, американският комисар на SEC, Хестър Пиърс, разкри, че 2019 г. „в крайна сметка“ ще види одобрението на други Биткойн ETF заедно с регулирането токен продажби. С промяната в предложението на VanEck, Биткойн ентусиастите могат да очакват бичи пазар в каквато и да е точка на одобрението.

Институционални инвеститори

Институционалните инвеститори са безспорно връхната точка на 2019 г., в света на криптовалутите. Не само за Биткойн, но и други алткойни направиха рязък скок от гледна точка на търговците поради обещаващото участие на институционалните инвеститори.

С това, че Bakkt и OCT (извънборсова търговия) мейкъри правят дългосрочна инвестиция в BTC, първото и второто тримесечие на 2019 г. биха могли да създадат огромен бичи изблик, ако регулациите станат, както е предвидено. Дори главният изпълнителен директор на Galaxy Investment Partners, Майк Новограц, потвърди, че крипто вероятно ще поеме бичия модел, с появата на нови институционални инвеститори.

Заключение

Въпреки че SEC и институционалните инвеститори са огромен определящ фактор за крипто стабилността през 2019-та, криптовалутните търговци все още стоят като една от основните опорни точки на крипто пазара.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене

Корелацията на Биткойн с технологичните акции достигна 3-месечно дъно

Тъй като пазарите се борят с все по-несигурните макроикономически перспективи, дните, в които Биткойн (BTC) се търгува като големите технологични акции, може би са преброени. Това може да не е добра новина за търговците на криптовалути.

август 10, 2022 14:06 1 мин. четене