НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Значителните фази, в които да се очаква бичи пазар през 2019-та

ФЕВ. 11, 2019 18:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Значителните фази, в които да се очаква бичи пазар през 2019-та

Откакто Биткойн падна под $ 6000 през 2018 г., големият бик губи инерция както в обема, така и в пазарната цена

Биткойн напусна целия криптовалутен пазар в лошо състояние миналата година и оттогава общността спекулира с период от време, който най-вероятно ще бъде нужен да съживи токена и да го върне в интензивен бичи пазар.


Миналата година, няколко анализатори на криптовалути оттеглиха своите прогнози, тъй като стана още по-ясно, че Биткойн ще изисква нещо повече от само рали придружено от пъмп и дъмп, за да започне бича тенденция. В същото време, няколко други Биткойн ентусиасти предвиждаха нови най-високи стойности през 2019-та, като се има предвид, че SEC и други топ инвеститори най-вероятно ще решават за различни фактори, които ще повлияят на растежа на BTC през тази година и ще роди сериозен бичи период.

Биткойн ETF


Докато предложението на близнаците Уинкълвос за ETF беше отхвърлено, американският комисар на SEC, Хестър Пиърс, разкри, че 2019 г. "в крайна сметка" ще види одобрението на други Биткойн ETF заедно с регулирането токен продажби. С промяната в предложението на VanEck, Биткойн ентусиастите могат да очакват бичи пазар в каквато и да е точка на одобрението.

Институционални инвеститори


Институционалните инвеститори са безспорно връхната точка на 2019 г., в света на криптовалутите. Не само за Биткойн, но и други алткойни направиха рязък скок от гледна точка на търговците поради обещаващото участие на институционалните инвеститори.

С това, че Bakkt и OCT (извънборсова търговия) мейкъри правят дългосрочна инвестиция в BTC, първото и второто тримесечие на 2019 г. биха могли да създадат огромен бичи изблик, ако регулациите станат, както е предвидено. Дори главният изпълнителен директор на Galaxy Investment Partners, Майк Новограц, потвърди, че крипто вероятно ще поеме бичия модел, с появата на нови институционални инвеститори.

Заключение


Въпреки че SEC и институционалните инвеститори са огромен определящ фактор за крипто стабилността през 2019-та, криптовалутните търговци все още стоят като една от основните опорни точки на крипто пазара.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света