НАЧАЛО Прессъобщения

Значителен хайп около предпродажбата на Raffle Coin (RAFF) привлича търговци от USDT и BNB в края на първото тримесечие

23.03.2024 10:46 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Значителен хайп около предпродажбата на Raffle Coin (RAFF) привлича търговци от USDT и BNB в края на първото тримесечие

С наближаването на края на първото тримесечие на годината крипто ентусиастите са в трескаво очакване, особено около предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF).

Нещо повече, значителният хайп около предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) привлича трейдърите на Tether (USDT) и Binance Coin (BNB), тъй като те очакват огромни печалби през следващите месеци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Със своя иновативен подход за стимулиране на ангажираността на потребителите и насърчаване на участието на общността Raffle Coin (RAFF) привлече значително внимание не само от страна на традиционните крипто инвеститори, но и от страна на търговците на утвърдени токени като Tether (USDT) и Binance Coin (BNB).

Tether (USDT): Мост между традиционните пари и блокчейн технологията

Tether (USDT) поддържа стабилен ценови диапазон между $0.9994 и $1.0003, което е нормлано проади фиксацията си с долара. Въведена през 2014 г., Tether (USDT) повлия положително на финансовите транзакции, като използва блокчейн технологията за конвертиране на фиатни валути в дигитални активи. Отклонявайки се от нормата на традиционните криптовалути, Tether (USDT) осигурява стабилност, като обвързва стойността си с добре установени валути като щатския долар.

Като дава възможност за безпроблемно прехвърляне на традиционни валути в различни блокчейни, Tether (USDT) опростява трансграничните транзакции. Не само това, иновативният подход на Tether (USDT) демократизира финансовите услуги и това осигурява на потребителите му сигурна и ефективна платформа за международни плащания. Работейки като токен на вторично ниво в множество блокчейн платформи като Биткойн (BTC) и други, Tether (USDT) използва тяхната инфраструктура.

Binance Coin (BNB): Захранване на екосистемата на Binance

Binance Coin (BNB) поддържа стабилен седмичен ценови диапазон между $575 и $540, отбелязвайки загуба от 10%. Междувременно Binance Coin (BNB) си е извоювала стабилна позиция на крипто пазара като фундаментален актив, тъй като предлага различни функционалности в рамките на платформата Binance. Тези функционалности включват намалени такси за транзакции, шансове за участие в продажби на токени и допълнителни привилегии.

Интересно е да се отбележи, че всички те допринасят за увеличаване на значението и стойността на Binance Coin (BNB) на по-широкия пазар на дигитални активи. Инфраструктурата на Binance Coin (BNB), която се е доказала като стабилна, в съчетание с широкия обхват на екосистемата на Binance, породи предположения относно предстоящата ѝ траектория. Много инвеститори и ентусиасти очакват потенциала на Binance Coin (BNB) да достигне значителния етап от $1,000 за токена.

Значителен хайп около предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF)

Raffle Coin (RAFF) предлага децентрализирана платформа, в която потребителите могат лесно да се регистрират и да имат възможност да спечелят широк спектър от награди – от луксозни пътувания и изискани ястия до ексклузивни събития и дизайнерски стоки. Потребителите могат да участват в незабавни, ежедневни, седмични и месечни томболи, като се радват на по-ниски такси в сравнение с традиционните платформи за томболи. Освен това 40% от таксите, генерирани в платформата, се разпределят между инвеститорите в предварителната продажба.

И не само това, 10% допринасят за месечната лотария. Инвеститорите в предварителна продажба имат и шанса да спечелят $100,000 за подарък в края на периода на предварителна продажба. Понастоящем в първия етап на предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), се предлагат токени на цена от $0.020. Предварителната продажба се състои от общо 6 етапа, като предлагането на токени е ограничено, като тези, отредени на екипа, са заключени за две години, заедно с ликвидността, блокирана за 2 години, Raffle Coin (RAFF) гарантира прозрачност, сигурност и стабилност за своите инвеститори.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) от официалния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.