НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Златният стандарт за крипто обмени според Ripple

АВГ. 17, 2018 14:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Златният стандарт за крипто обмени според Ripple
В четвъртък (16-ti август 2018 г.) Ripple одобри (за извършване на плащания по xRapid) три крипто обмена по целия свят един в САЩ, един в Мексико и други във Филипините.

xRapid, решението на Ripple за бързи, надеждни и евтини трансгранични плащания използва цифровия актив XRP за предлагане на ликвидност по поръчка, което драстично понижава разходите за извършване на плащания в реално време в развиващите се пазари.

В съобщението, публикувано в блога си "Insights" преди малко, Ripple казва, че за "xRapid", за да бъде най-успешен, "трябва да има здрава екосистема от партньори за цифрова обмяна на активи по света", които позволяват бързо и ефективно преобразуване на фиат валута в XRP и преобразуване на XRP в друга фиат валута.

Ripple назова следните три обмена:

  • Bittrex (за транзакции в USD)

  • Bitso (за транзакции в мексикански песос)

  • Coins.ph (за транзакции във филипински песос)


Ripple обясни как ще се осъществи плащане от САЩ до Мексико (използвайки Bittrex от САЩ и Bitso от страна на Мексико):  • Финансова институция, която има сметка в Bittrex, инициира плащане в щатски долари чрез xRapid, която незабавно се превръща в XRP на Bittrex.

  • Размерът на плащането в XRP се урежда в XRP Ledger.

  • Bitso - чрез ликвидния басейн на мексиканскo песо - незабавно превръща XRP във фиат, който след това се урежда в банкова сметка в дестинацията.


Кори Джонсън, главен маркетингов специалист в Ripple каза:

Bittrex е едно от най-големите имена в търговията с цифрови активи в САЩ. Същото важи и за Bitso в Мексико и Coins.ph във Филипините. Това прави днешното съобщение важно развитие за xRapid. Видяхме няколко успешни пилоти xRapid и докато преместваме продукта от бета в производство по-късно тази година, тези партньори за обмен ще ни позволят да предоставим на финансовите институции удобството и увереността, че техните плащания ще се движат безпроблемно между различните валути.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света