НАЧАЛО Прессъобщения

Зелени криптовалути: Топ 5 екосъобразни криптовалути, в които да насочите поглед през 2024 г., ако гоните висока съзвръщаемост

10.05.2024 8:46 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Зелени криптовалути: Топ 5 екосъобразни криптовалути, в които да насочите поглед през 2024 г., ако гоните висока съзвръщаемост

Още от самото начало разговорите около криптовалутите надхвърлиха потенциала за печалба и се насочиха към устойчивостта и въздействието върху околната среда.

Тъй като разходите, свързани с енергоемките основни криптовалути като Биткойн, са подложени на по-голям контрол, все повече купувачи се ориентират към зелени алтернативи, които обещават финансови печалби и по-малък въглероден отпечатък.

Появата на екокриптовалути се отнася не само до ползите от отделните проекти, но и оказва положително влияние върху целия пазар. Когато един проект се отличава с устойчивост, той вдъхновява останалите да го последват и да направят всичко възможно да подобрят дейностите си за опазване на околната среда.

Тази здравословна конкуренция принуждава пазарите да се стремят към по-висока ефективност на системите за електроснабдяване, като ежедневно заличава старите енергоемки проекти.

В дългосрочен план тенденцията на постоянен технологичен напредък позволява появата на нови и новаторски криптопроекти като KangaMoon (KANG), които поставят нови стандарти в крипто пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наред с KangaMoon в тази статия се разглеждат и други екологични токени, в които купувачите биха могли да насочат внимание, включително Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Hedera (HBAR) и Avalanche (AVAX).

Токенът KangaMoon (KANG) достигна $6 милиона при предварителната продажба

KangaMoon (KANG) бързо набра стабилна основа и продаде почти 80% от своите токени, предназначени за предварителна продажба в петия и последен етап на предварителна продажба. Преодолявайки етапа на финансиране от $6.5 милиона, проектът за меме монета е на път да достигне целта от $7 милиона до края на предварителната продажба.
KangaMoon, като меме монета, е насочена към гейминг “Play-To-Earn” индустрията, за която се прогнозира, че до 2028 г. ще нарасне до $855 милиона.

За да се отличи от своите колеги, KangaMoon съчетава SocialFi и GameFi елементите в една завладяваща екосистема, наречена „Kangaverse“. В нея родния токен KANG служи като валута в играта и може да бъде придобит или спечелен чрез различни дейности. По-специално, участниците могат да се включат в състезания на тема битки и периодични предизвикателства, за да спечелят KANG заедно с други ценни активи в играта.

Освен това KangaMoon предлага своите безплатни KANG токени на активни членове, които участват в промотирането в социалните медии. Междувременно KangaMoon наскоро си партнира с RaidSharkBot в опит да ускори ангажираността на общността. Популярният рейд бот обещава да подбуди още по-голямо вълнение в рамките на екосистемата на KangaMoon с месечен ценови пул до $1,000.

Междувременно цената на KANG токените се покачи с 400% от първоначалните $0.005 до $0.025 в настоящия етап. Като се има предвид този впечатляващ ход, разработчиците прогнозират скок, като смятат, че тази амбициозна топ меме монета може да постигне скок от 20Х при листването си на познати крипто борси през второто тримесечие на 2024 г. Въоръжена с енергийно ефективна ERC20 технология, работа с общността и обещаващ път, KangaMoon седи удобно в списъка на екологичните криптовалути, които трябва да се наблюдават през 2024 г., предлагайки както възможни печалби, така и устойчивост.

Cardano (ADA): Доказателство за залог на блокчейн платформата

Cardano (ADA) поразява крипто пространството със солидната си активност в мрежите, въпреки че в месечните графики спадна с 20%. През последните седем дни цената на Cardano се покачи с 2%, търгувайки се аза $0.46 към 10 май. Изкачвайки се до пазарна капитализация от $16.5 милиарда през същия период, е очевидно, че Cardano е похвален пазарен претендент.

Нейният екологичен характер отличава тази децентрализирана мрежа с отворен код от останалите монети. За разлика от традиционните криптовалути, използващи консенсусен механизъм за доказателство за работа като Биткойн, Cardano използва консенсусен механизъм за доказателство за залог, като по този начин спестява потребление на енергия. Този екологичен дизайн насочва към устойчиви принципи и насърчава създаването на по-екологична блокчейн мрежа.

Polkadot (DOT): стабилна мрежа с цели за достигане на $10

Мрежата Polkadot (DOT) също е доказала своята издръжливост и способност да се възстановява от пазарните колебания в краткосрочен план. Като се нарежда на 14-то място в класацията по пазарна капитализация, Polkadot отчита впечатляващо представяне през последната седмица, като цената достигна цена от $7.07 към момента на писане на статията.

Подобно на Cardano, мрежата Polkadot издига устойчивото развитие на високо ниво по отношение на своя консенсусен механизъм, който е екологичен. Мрежата Polkadot прави това, като отчита доказателството за залог, ограничавайки отрицателния си екологичен отпечатък в сравнение с типичните криптовалути с доказателство за работа. Това екологично решение, освен че щади планетата, насърчава и растежа на нейната блокчейн екосистема.

Hedera Hashgraph (HBAR): Сигурна платформа за dApps

Hedera Hashgraph (HBAR) се счита за екологична криптовалута заради специалния си консенсусен алгоритъм, който обединява идеите на доказателството за залог и „ Byzantine толерантност към грешки“. Чрез разнообразните си функции мрежата Hedera е изградила мащабируема и ефективна платформа за изпълнение на децентрализирани приложения (dApps).

Междувременно Hedera Hashgraph разкрива своята решимост да създаде по-светло и по-зелено бъдеще за блокчейн екосистемите чрез зелени перспективи. Излишно е да добавяме, че екологичните решения заемат водещо място в Hedera Hashgraph, показвайки желанието ѝ да изгради по-зелено и устойчиво бъдеще за индустрията на блокчейн технологиите.

Avalanche (AVAX): Скалируем блокчейн от първи слой

Друга криптовалута, която подкрепя опазването на околната среда, е Avalanche (AVAX), блокчейн от първи слой, използващ консенсусен механизъм за доказване на залог. Avalanche е високоскоростна платформа с ниска латентност, която може да поддържа много dApps. Освен това тя е енергийно ефективна платформа; чрез прилагането на тази стратегия мрежата Avalanche осигурява безупречна инфраструктура, която определя бъдещите финансови стандарти.

Със своите отличителни характеристики за екологично мислещи купувачи Avalanche е една от нововъзникващите блокчейн и екологично отговорни иновации. Цената на Avalanche обаче рязко отстъпи от месечния връх от $53 и в момента се търгува на $35, което означава загуба от 25%.

Защо KangaMoon може да е най-добрият избор в областта на криптовалутите?

KangaMoon зае място в списъка на най-добрите екологични монети, включващ Cardano, Polkadot, Hedera Hashgraph и Avalanche. Проектът KangaMoon има за цел да доминира на следващия бичи пазар, като досега е събрал $6.5 милиона и се стреми да достигне $7 милиона през следващите седмици.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.