НАЧАЛО Прессъобщения

Застъпниците на Litecoin и Solana се присъединяват към предпродажбата на Fezoo, решени да видят как борсата се изправя срещу OKX с безпрецедентни стратегии

14.04.2024 21:09 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Застъпниците на Litecoin и Solana се присъединяват към предпродажбата на Fezoo, решени да видят как борсата се изправя срещу OKX с безпрецедентни стратегии

Най-добрите инвеститори са проницателни инвеститори, които могат да разпознаят дадена възможност, преди тя да стане масова. 

Те постоянно са нащрек за проекти с огромен потенциал. Ето защо не е изненадващо, че тази нова платформа за обмен на криптовалути получава подкрепа от ентусиастите на Litecoin и Solana. Решени да видят Fezoo да се конкурира с гиганти в индустрията като OKX, инвеститорите се обръщат към Предварителната продажба на Fezoo с надеждата да се възползват от 20Х потенциала за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Обещанието за иновация, направена, за да предизвика големите утвърдени борси, предизвиква голямо вълнение сред криптовалутната общност. Много търговци виждат във Fezoo възможност за промяна. Ниските такси, незабавните тегления и депозити заедно с 6 степенната VIP програма, са само част от атракциите, които новата платформа хвърля на масата.

Litecoin регистрира 5% спад и достигна $78

Месецът беше не толкова благоприятен за Litecoin, като стойността на монетата спадна със 17% в периода между 8 март и 8 април тази година. Въпреки спада от 24% през последните 7 дни, при който текущата цена падна под $100, токенът все още се радва на вниманието на инвеститорите. Много от тях са оптимистично настроени за бъдещето му и следят отблизо движенията на LTC, тъй като в момента алткойнът остава една от най-обещаващите дигитални валути.

В обращение са приблизително $74.4 милиона LTC. Това е количеството токени, които са били добити и в момента са на разположение за търговия, инвестиции или за използване в транзакции. Максималната граница на предлагането е 84 милиона LTC.

Solana се издига: Повече от 450% ръст на годишна база

Друга обещаваща криптовалута е Solana. От края април месец на 2023 г. стойността на криптовалутата е нараснала с 468%, достигайки над $200 за токен, преди отново да спадне до $137 към момента на писане на статията. Това силно развълнува инвеститорите, които виждат възможности във възхода на този алткойн.

Вълната на спад засегна SOL, чиято стойност спадна с 23% през последните 7 дни, но мнението на пазара за криптовалутата все още е положително. 

Fezoo’s: Революция в сектора на децентрализирания обмен на криптовалути

Fezoo е нов децентрализиран крипто обмен, който обещава проста платформа за работа. Потребителите се регистрират, като предоставят само имейл адрес и потребителско име, без допълнителни проверки. 

След като се регистрират, потребителите могат да търгуват с различните двойки, изброени в платформата.

Освен че предлага пълен контрол върху средствата, борсата Fezoo гарантира незабавни депозити и тегления с ниски такси за търговия. Потребителите могат също така да използват търговски ботове за извършване на автоматични операции и да участват във VIP програмата, която дава награди въз основа на обема на търговията.

Цената на токена в първата фаза на предварителна продажба е $0.013, а инвеститорите могат да влязат в система за споделяне на приходите, при която 50% от таксите, генерирани на платформата, се разпределят пропорционално. Благодарение на децентрализираното управление притежателите на токени могат да влияят върху решенията и да правят предложения.

Токените на екипа са заключени за 16 месеца, а ликвидността ще се държи блокирана за 50 години, което е в интерес на дългосрочните инвеститори. Общото предлагане на 500 милиона токена отваря врата за възможности с потенциална възвръщаемост до 20Х инвестираната сума.

Можете да намерите всичко за предварителната продажба на борсата Fezoo на този уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 17:23 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.