НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Защо XRP е значително подценен?

НОЕ. 6, 2018 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо XRP е значително подценен?

XRP е значително подценен, според нов доклад на независимата крипто изследователска група Picolo.


Фирмата съобщава, че неотдавнашният XRP пазарен доклад на Ripple намеква за "по-нататъшното развитие" в цената на XRP, поради нарастването на обема на институционалните инвеститори.

Ripple отчита 481% увеличение на институционалните директни продажби на XRP за тримесечието, нараствайки от 16,87 милиона до 98,06 милиона долара.

Проучването на Picolo посочва и пускането на xRapid, който използва XRP за трансгранични плащания, като потенциален катализатор за очакваното повишение на цената на XRP.


Важно е да се отбележи, че стойността на XRP идва от употребата на клиентите на XRP като мостова валута на платформата xRapid на Ripple, а не директно от другите продукти. Извличаме основната стойност от два аспекта:

1. Стойност на икономиите на разходи, използващи XRP на xRapid, без да се включват тези, получени от xCurrent

2. Стойността на блокираната ликвидност в сметките NOSTRO, която потенциално би могла да се влее в XRP (изчислена на около 1% от общата затворена ликвидност)

Нашите анализатори стигат до оценка от $ 1,75 за XRP токен. Използваните оценки са консервативни, тъй като не включват изгорените токени, ръстът на пазарния дял на Ripple, стойността, приписана за намаляване на грешки и пазарния дял на други небанкови финансови институции. 

Фирмата също така идентифицира няколко рискови фактора за инвеститорите на XRP, включително:

• Потенциално объркване относно разликата между Ripple и XRP.

• Загрижеността за това дали XRP е централизирана, поради факта, че Ripple притежава 60% от общото предлагане.

• Липса на яснота относно това дали XRP ще бъде класифицирана като ценна книга, като има няколко съдебни дела по въпроса.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Анализатор предвижда 120% скок за Polkadot (DOT)

Polkadot е оперативно съвместима блокчейн платформа. Неговият роден актив, DOT, се търгува на $35. към момента на публикуване и е нараснал с 30% за седмицата, според данни от CoinMarketCap.Коуен казва...
СЕП. 16, 2021 22:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света