НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Защо XRP е значително подценен?

НОЕ. 6, 2018 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо XRP е значително подценен?

XRP е значително подценен, според нов доклад на независимата крипто изследователска група Picolo.


Фирмата съобщава, че неотдавнашният XRP пазарен доклад на Ripple намеква за "по-нататъшното развитие" в цената на XRP, поради нарастването на обема на институционалните инвеститори.

Ripple отчита 481% увеличение на институционалните директни продажби на XRP за тримесечието, нараствайки от 16,87 милиона до 98,06 милиона долара.

Проучването на Picolo посочва и пускането на xRapid, който използва XRP за трансгранични плащания, като потенциален катализатор за очакваното повишение на цената на XRP.


Важно е да се отбележи, че стойността на XRP идва от употребата на клиентите на XRP като мостова валута на платформата xRapid на Ripple, а не директно от другите продукти. Извличаме основната стойност от два аспекта:

1. Стойност на икономиите на разходи, използващи XRP на xRapid, без да се включват тези, получени от xCurrent

2. Стойността на блокираната ликвидност в сметките NOSTRO, която потенциално би могла да се влее в XRP (изчислена на около 1% от общата затворена ликвидност)

Нашите анализатори стигат до оценка от $ 1,75 за XRP токен. Използваните оценки са консервативни, тъй като не включват изгорените токени, ръстът на пазарния дял на Ripple, стойността, приписана за намаляване на грешки и пазарния дял на други небанкови финансови институции. 

Фирмата също така идентифицира няколко рискови фактора за инвеститорите на XRP, включително:

• Потенциално объркване относно разликата между Ripple и XRP.

• Загрижеността за това дали XRP е централизирана, поради факта, че Ripple притежава 60% от общото предлагане.

• Липса на яснота относно това дали XRP ще бъде класифицирана като ценна книга, като има няколко съдебни дела по въпроса.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света