НАЧАЛО Прессъобщения

Защо всички говорят за Polkadot (DOT), Pushd (PUSHD) и Internet Computer (ICP) на фона на пазарния бум

02.02.2024 18:32 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо всички говорят за Polkadot (DOT), Pushd (PUSHD) и Internet Computer (ICP) на фона на пазарния бум

Крипто пазарът е пълен с дискусии за Polkadot (DOT), Pushd (PUSHD) и Internet Computer (ICP), тъй като и при трите се наблюдава бум на печалбите.

Тази тройка дигитални валути привлича широко внимание поради впечатляващите си резултати. В тази статия може да потърсите факторите, които стоят зад техния успех, и защо се говори именно за тези криптовалути.

Polkadot (DOT) – пионер в областта на оперативната съвместимост

Polkadot (DOT) е обект на дискусии заради иновативния си подход към блокчейн оперативната съвместимост. За разлика от повечето блокчейн системи, Polkadot (DOT) не е монолитна единица. Вместо това той се състои от централна релейна верига, свързана с множество независими блокчейн вериги, наречени паравериги.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това позволява на всяка параверига да адаптира своите характеристики и функционалности към конкретните нужди, като същевременно се възползва от сигурността и оперативната съвместимост, осигурени от релейната верига. Инвеститорите обаче винаги са нащрек за нови проекти, които разширяват още повече границите на блокчейн технологията, и това включва насочване към предварителната продажба на Pushd (PUSHD), която е криптовалута, подкрепяща много иновативна Web3 платформа.

Internet Computer (ICP) бавно набира скорост

Internet Computer (ICP) печели внимание заради амбициозната си цел да преоткрие интернет. Това предизвика интерес сред инвеститорите, които търсят новаторски проекти в блокчейн пространството.

Internet Computer (ICP) може да се похвали с уникална архитектура с функции като разпределено изчисление и технология на канистъра, насочена към хостване на уеб приложения директно върху блокчейн. Това обещава подобрена мащабируемост, сигурност и децентрализация в сравнение с традиционните уеб сървъри.

За съжаление, тя все още е в процес на разработване, така че макар да показва голям потенциал, инвеститорите се интересуват повече от бърза печалба, поради което са по-заинтересовани от предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Хайпът около Pushd (PUSHD)

Pushd (PUSHD) се превръща в гореща тема заради уникалните си решения в областта на децентрализираната търговия. Способността на платформата да обединява ефективността на блокчейн с реални приложения създава вълнение сред инвеститорите, особено тези, които се интересуват от Polkadot (DOT) и Internet Computer (ICP), позиционирайки Pushd (PUSHD) като ключов играч в следващата вълна на блокчейн иновациите.

В своята същност Pushd (PUSHD) представлява промяна на парадигмата в начина, по който функционират онлайн пазарите, като използва блокчейн технологията за повишаване на сигурността, прозрачността и автономията на потребителите.

За разлика от традиционните платформи, обременени от централизиран контрол и посреднически такси, Pushd (PUSHD) предлага децентрализирана алтернатива, която директно свързва купувачи и продавачи. Този модел драстично намалява разходите по транзакциите и премахва посредниците, като прехвърля спестяванията към своите потребители.

С мерки за сигурност като блокиране на ликвидността за 20 години, както и тези на екипа от разработчици за 700 дни, добавяйки и успешен одит на смарт договорите, Pushd (PUSHD) печели доверието на своите инвеститори в предварителната продажба.

Цената от само $0.08 в четвъртия етап на предварителната продажба е смятана за приемлива, защото експертите прогнозират, че Pushd (PUSHD) може и да премине границата от $3 до август 2024 г. Не пропускайте шанса си да наблюдавате тази новаторска Web3 революция.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.