НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Защо цената на Ripple (XRP) все още не реагира позитивно въпреки новите продукти и партньорства?

ОКТ. 10, 2018 19:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо цената на Ripple (XRP) все още не реагира позитивно въпреки новите продукти и партньорства?

Перспективата за възходяща тенденция на Ripple мотивира известно време, откакто блокчейн проекта започна да си партнира с финансови институции, като прилага своята система за трансгранично плащане.

 


Независимо от общата тенденция на пазара на криптовалути, XRP на Ripple отчете рязък скок в рамките на две седмици, когато се наблюдаваше рязък ръст от около 70% през септември.

Това увеличение се дължи на мрежовото партньорство на Ripple с американската гигантска банкова компания PNC и обявяването на плана за стартиране на проекта xRapid, който би позволил на банките да използват Ripple XRP като мост, при извършването на трансгранични транзакции.

Особено преди началото на тези партньорства с финансовите институции, Ripple доминираше в Близкия изток и на индийския пазар със значителните си съюзи, тъй като трябваше да отложи задържането на SWIFT в сетълмента в реално време.

Перспективите, създадени от тези партньорства и проекта xRapid, бяха покрити със Swell конференцията, която бе домакин на знаменит говорител, бившият президент на САЩ, Бил Клинтън и др. Това създаде огромна инвестиция в криптовалутата и еднакво повишаване на нейната стойност.Стартирането на xRapid и неговото въздействие


Стартирането на xRapid има за цел да увеличи още повече тласъка на вече възходящата тенденция, извън сегашното състояние, както се очакваше от повечето крипто ентусиасти. Но контрастът е такъв, тъй като XRP е отбелязал спад от 16% в стойността си след първата седмица от старта на xRapid, като все още се наблюдават още признаци на мечешка тенденция.

Също така е имало пренасочване на вълнението, което принуждава инвеститорите да се забъркат в Ripple няколко седмици назад. За отбелязване е, че много други фактори са задвижвали сегашното състояние на стойността на XRP.


Защо е падането на стойността на Ripple въпреки стартирането на xRapid системата


Стойността на XRP нарасна драстично напоследък, не заради броя на банките, с които се е съюзила, което също може да се разглежда до някаква степен. Профилът и състоянието на последните му партньори обаче са мотивиращ фактор за инвеститорите да влязат навсякъде. Някои от тях включват MercuryFX, Cuallix и Catalyst Corporate Federal Credit Union.

С всички тези постижения, Ripplenet xRapid все още предстои да бъде приет и подкрепен от големите играчи, тъй като проектът е технически изпитан в реалния свят, за да знае дали е в състояние да изпълни обещанията си, като премахне платежните системи като SWIFT завинаги.

Освен това адресирането на бившия президент на САЩ Бил Клинтън. на конференцията Swell. не беше достатъчно убeдително, за да представи целта за криптовалутите като бъдещето на финансовия сектор.

Неговото внимание по време на събитието беше насочено към използването на крипто, но не каза много за това, дали криптовалутите са бъдещото средство за транзакции. Това, между другото, би могло да доведе до загуба на надежда на някои инвеститори в системата.

Успехът на проекта обаче, ще бъде доказан с течение на времето и по-голямото приемане, и партньорство с големи банкови институции се очаква през следващите месеци и да инвестират в проекта Ripple - достойна кауза в момента, когато общият крипто пазар все още е низходящ.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Наближава актуализацията на Cardano (ADA)

"Напълно потвърдено за 1-ви март"Според последната публикация в Twitter от IOHK, нейният екип най-накрая потвърди първия ден на пролетта като дата на активирането на мейннет хардфорка на Мери. Актуали...
ФЕВ. 25, 2021 19:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Brave изгражда собствен агрегатор за децентрализиран обмен

Според неговата BAT Roadmap 2.0, обявена на 24-ти февруари, Brave създава агрегатор за децентрализиран обмен (DEX), както и нов 'Brave Wallet', който да замени настоящите му крипто портфейли.Добавките...
ФЕВ. 25, 2021 14:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

DigiByte (DGB) се насочва към $0.11 след бавно възстановяване

DigiByte се очаква да се насочи към по-високи нива на съпротива след стабилизиране.Повторен тест за DigiByteЦената на DGB спада, откакто достигна рекорд от $0,091 на 20-ти февруари.Спадът върна DGB до...
ФЕВ. 25, 2021 20:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Golem (GLM) скача с 230%, достигайки 3-годишен връх

Монетата също претърпя силен пъмп на 19-ти февруари, но повечето печалби се изпариха, тъй като Биткойн коригира под $45,000 в последните три дни. Въпреки това GLM все още държи 230% печалба само за фе...
ФЕВ. 25, 2021 13:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света