НАЧАЛО Прессъобщения

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

26.02.2024 8:14 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

И двата проекта отбелязаха значителни печалби в началото на февруари, но оттогава се сринаха, което доведе до загуби за късните инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Вместо да осъществяват суинг търгуват с тези алткойни, инвеститорите сега обмислят да държат нова меме монета, която има потенциал да бъде готова за 220% възвръщаемост по време на предварителната си продажба, след като вече е нараснала с 50%.

Arbitrum задминава Ethereum по обем на дериватите

Според данни от DefiLlama седмичният обем на дериватите на Arbitrum е достигнал исторически връх от $18 милиарда. Това е значителен етап за инвеститорите в Arbitrum и предизвика рязък скок в дневния търговски обем на проекта.

Като цяло това увеличение бележи 17% ръст в обема на дериватите и помогна на Arbitrum да изпревари Ethereum, който имаше обем от $9 милиарда през същата седмица. Според крипто експертите това показва потенциала на Arbitrum и може да е знак, че проектът може да доминира на DeFi пазара в бъдеще.

Макар че дневният му обем на търговия се е увеличил с 12% до 300 милиона, цената на Arbitrum се е понижила. Понастоящем данните на CoinMarketCap показват, че цената на Arbitrum се е понижила с 8% през последните 7 дни, търгувайки се за $1.88 към момента на писане на статията.

Може ли Solana да падне под $100?

След като силната бича серия изтласка цената на Solana до $118, популярният алткойн се сблъска със значителен спад. През последната седмица цената на Solana се срина с 6%. Според експерти този спад е бил предизвикан от изчерпване на купувачите. Въпреки че крипто биковете се опитаха да изтласкат Solana над съпротивата от $120, проектът спадна до едва $102. Сега, с нарастването на натиска от продажби, някои анализатори се опасяват, че Solana може да падне под $100.

Това може да доведе до срив на SOL до $95, по време на който търговската активност на Solana също може да намалее.

Инвеститорите държат KangaMoon (KANG) въпреки мечите тенденции на пазара

Инвеститорите в KangaMoon (KANG) остават изключително бичи настроени въпреки последните мечи пазарни тенденции. Ранните инвеститори вече отбелязаха възвръщаемост от 50%, а сега експертите смятат, че KangaMoon може да скочи с до 220% по време на предварителната си продажба.

Тази вълнуваща нова меме монета се диверсифицира от други проекти със своята P2E Social-Fi хибридна платформа. Тази платформа ще позволи на потребителите да се включат във вълнуващ P2E геймплей, като същевременно ще възнаграждава потребителите за тяхната социална активност.

За разлика от много меме монети, които разчитат на пазарният хайп, KangaMoon се стреми да създаде оживена общност от DeFi ентусиасти. За да постигне тази цел, KangaMoon ще възнаграждава социално активните играчи с $KANG токени. Освен това на инвеститорите, които помагат за популяризирането на KangaMoon, ще бъдат предоставени допълнителни токени по време на предварителната продажба на KangaMoon.

Тези награди ще бъдат комбинирани с изгодни предизвикателства, за да предоставят на потребителите множество нови възможности за печелене.  Понастоящем KangaMoon се намира във втория етап на предварителната си продажба, а токените $KANG се продават на цена $0.0075 всеки.

Инвеститорите в KangaMoon държат на дългосрочната възвръщаемост

Тъй като пазарът на P2E NFT игри се очаква да нараства с 93% годишно, инвеститорите купуват KangaMoon с намерението да реализират дългосрочни печалби. Проектът вече е събрал лоялна аудитория от над 2,000 инвеститори, а сега експертите смятат, че KangaMoon може да се бори да промени пазара на меме монети през следващите 12 месеца.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.