НАЧАЛО Прессъобщения

Защо този AI токен струва $0.08 и се представя по-добре от Arbitrum (ARB) и Optimism (OP)

10.05.2024 8:57 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо този AI токен струва $0.08 и се представя по-добре от Arbitrum (ARB) и Optimism (OP)

На пазара на криптовалути навлезе наплив от иновативни проекти, всеки от които има за цел да промени различни аспекти на индустрията.

Сред тях е и един интересен проект под формата на токен, задвижван от изкуствен интелект, който предизвиква вълнение сред инвеститорите и търговците. Algotech (ALGT), оценен на $0.08, бързо набира популярност и засенчва дори такива утвърдени играчи като Arbitrum (ARB) или Optimism (OP).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Отскок на Arbitrum към $1.30 или спад до $0.78?

Arbitrum има своите възходи и падения напоследък. Arbitrum (ARB) премина през период на значителна корекция, при която се наблюдаваха стабилни разпродажби от пиковите му стойности около $2. Независимо от това цените достигнаха съществено за търсенето ниво, създавайки формация „двойно дъно“, която може да индикира друго обръщане на възходящия тренд в близко бъдеще.

Стойността на Arbitrum (ARB) може да предизвика отскок и повторно тестване на 50-дневната експоненциална плъзгаща се средна (EMA) на ниво около $1.30. За разлика от това, ако монетата не се задържи над $1, може да се формира ново по-ниско дъно на около $0.78, което да покаже, че мечките все още контролират ситуацията. Понастоящем цената на ARB е $1.04, което представлява 1% ръст за последните 24 часа със смесени сигнали в зоната на мечките.

Суперверигата на Optimism надхвърли $6 милиарда в депозити

Въпреки че се сблъсква с голяма конкуренция в сектора на втори слой, Optimism продължава да расте по много различни начини. Този растеж се дължи главно на Optimism Superchain, която е привлякла депозити на стойност над $6 милиарда от първи слой на Ethereum. Скокът в популярността идва след осъзнаването, че 25% TVL, прехвърлени от първи слой на Ethereum, са активи, които са били прехвърлени към Superchain.

Въпреки напредъка, постигнат от мрежата на Optimism, както и положителното развитие около Superchain, напоследък се наблюдава спад в търсенето на OP токени. Само в рамките на 7 дни цената на OP спадна значително с 7%, а в рамките на 30 дни спадна още повече – с 13%.

Освен това растежът на мрежата около токена OP рязко намаля, което показва, че броят на новите адреси, проявяващи интерес към токена, намалява. Ако този отслабващ интерес от страна на новите участници на пазара се запази, цената на OP потенциално може да бъде изправена пред по-нататъшна корекция в близко бъдеще.

Наградата от $25,000 на Algotech привлича вниманието

На фона на утвърдените играчи Arbitrum и Optimism, AI токенът на Algotech се очертава като разрушителна сила. Понастоящем на цена от едва $0.08, този токен представлява промяна на парадигмата в света на алгоритмичната търговия и инвестициите, като използва силата на изкуствения интелект за разкриване на безпрецедентни възможности.

Отдадеността на Algotech на прозрачността и децентрализацията също я отличава от другите платформи за търговия. Въведени са стабилни механизми, за да се гарантира видимостта на транзакциите и че тази система за търговия не е засегната от никакви неблагоприятни ефекти, които могат да дойдат от пазара.

Такова високо ниво на яснота повишава сигурността и прозрачността на търговския опит, което от своя страна изгражда доверие сред нейните потребители.

Нещо повече, Algotech (ALGT) наскоро представи вълнуващо раздаване на ALGT токени на стойност $250,000. Десет късметлии имат шанса да спечелят по $25,000, ако участват в това голямо теглене, като по този начин генерират повече любопитство около тази конкретна инициатива.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.